- Konu Sahibi masaldanbozmakabus
-
öncelikle Tom Hanks ne hale gelmiş öyleeeee
senin sorununa gelince akıllı ve mantıklı bir kıza benziyorsun. yaptığın yorumlardan bunu çıkardım. yaşça bu kadar büyük adamlar kurt oluyorlar, senin saf duygularını farklı yönlerde kullanabilir. sadece cinsellik değil söylemek istediğim. ve ilk eş faktörünü çok da güzel açıklamış arkadaşlar. eski sevgilim evlenip ayrılmış birisiydi. sadece "aman sakın bulaşma" demek istiyorum. mantıklı konu sahibesinin bu güzel duygularını içinde yaşayıp zamanı gelince de mantığıyla eritmesi dilekleriyle
Baban kaç yasinda merak ettim:26:
bence gençliğine guzelligine yazik etme. Duygusal bosluktasin galiba.
ilerlemeden bitir bu işi derim ben. En deli dolu cinsel caglarinda o adamla napican ki
buyuk ihtimal hayranliktir. Ben de erkan petekkaya ya aşığım resmen. Ama kendimi onunla evli sevgili vs dusunemiyorum
merak etme adam yaşlanmaya başlayınca ilgin geçecek
ben de kafayı hugh laurie ye takmıştım baya baya takmıştım ama öyle böyle değil
gece gündüzruh gibi dolaşıyordum
33 yaş büyük adam benden
adamın saçları dökülünce bende hoşlantı fln kalmadı tabi
bak böyle büyük yaşta insanlar birden çöküyor
o da birden çöktü. senin ilgi duyduğun 20 yaş büyük olan da çökecek birden
sende ilgi fln kalmayacak
üzülme
hem bak adam 45 yaşındaymış, 5yıl sonra direk çökecek o
bunları düşün belki soğursun :)
kendinden 20 yaş büyük birinin neyine ilgii duyuyorsunuz bende onu anlamadım?
cüzdanınamı?
başka türlüsü bence mümkün değil adam 5 sene sonra bitti zaten en fazla
o seni çok kolay etkileyebilir. hazır sen de o moddayken...çünkü yaş ve paralel olarak tecrübesi senden çok fazla. bu durumda senin düşüncelerini dahi okur deyimi var ya cuk oturur buraya. sen sen ol uzak dur bu adamdanHanımlar merhaba,sizlere belki çok saçma gelecek hatta beni kınayacaksınız ama kendimden 20 yaş büyük birine ilgi duymaya basladım.
Aslında hoşlanma gibi bir durumum yok. Uzun zamandır yalnızım ve daha önce hep beni yaralayan insanlarla karşılaştım.
Sanırım bu boşluk nedeniyle iyi niyetli,karizmatik ve başarılı bir adam görmek ilgimi çekti.
Saçmalama kendine gel diyorum ama kendimi hep onunla ilgili hayaller kurarken buluyorum.
Belki bir süredir babamla iletişimimizin kopuk olması da buna neden oluyordur.
Ona yanaşmayı ya da ilişki yaşamayı düşünmüyorum, yani en fazla hayal ederim bunu şuan.Gerçekleşme ihtimali yok.
Bu kişi eşinden yıllar önce ayrılmış ve benden 6-7 yaş küçük bir oğlu var..
Her şekilde imkansız , biliyorum bir süre sonra geçer.Ama yanlış anlaşılma korkusuyla bunu kimselere anlatıp rahatlayamıyorum,burada paylaşmak bir nebze olsun içimi dökmek istedim.
Belki diyorum bir ihtimal olabilir mi bir şey ? Sonra kızıyorum yine kendime.
Her zaman mutlu olmayı diliyorum,mutlu olacağım diyorum.Ama hep sorun yaratacak şeyler geliyor başıma.
Üzgün,heyecanlı ve kafası karışmış bir insan var şuan karşınızda.
aman sakın sakın ha!, o duygular ilerleyip aşk halini almadan bu düşünceleri kafandan atmaya bak. etrafta taze delikanlılar varken napıcaksın buruşuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?