Kendimden 20 yaş büyük birine ilgi duyuyorum

merak etme adam yaşlanmaya başlayınca ilgin geçecek
ben de kafayı hugh laurie ye takmıştım baya baya takmıştım ama öyle böyle değil
gece gündüzruh gibi dolaşıyordum

33 yaş büyük adam benden

adamın saçları dökülünce bende hoşlantı fln kalmadı tabi

bak böyle büyük yaşta insanlar birden çöküyor

o da birden çöktü. senin ilgi duyduğun 20 yaş büyük olan da çökecek birden
sende ilgi fln kalmayacak

üzülme

hem bak adam 45 yaşındaymış, 5yıl sonra direk çökecek o
bunları düşün belki soğursun :)

Son düzenleme:
Baban kaç yasinda merak ettim:26:
bence gençliğine guzelligine yazik etme. Duygusal bosluktasin galiba.
ilerlemeden bitir bu işi derim ben. En deli dolu cinsel caglarinda o adamla napican ki
buyuk ihtimal hayranliktir. Ben de erkan petekkaya ya aşığım resmen. Ama kendimi onunla evli sevgili vs dusunemiyorum

bu aşk değil de hayranlık.. 45 yaşlarında sanırım bahsettiğiniz adam ve o yaşlardaki bi adamın sizden farklı beklentileri olur,
bence bunu belli etmeyin bile, sonu farklı yerlere gidebilir

öncelikle Tom Hanks ne hale gelmiş öyleeeee
senin sorununa gelince akıllı ve mantıklı bir kıza benziyorsun. yaptığın yorumlardan bunu çıkardım. yaşça bu kadar büyük adamlar kurt oluyorlar, senin saf duygularını farklı yönlerde kullanabilir. sadece cinsellik değil söylemek istediğim. ve ilk eş faktörünü çok da güzel açıklamış arkadaşlar. eski sevgilim evlenip ayrılmış birisiydi. sadece "aman sakın bulaşma" demek istiyorum. mantıklı konu sahibesinin bu güzel duygularını içinde yaşayıp zamanı gelince de mantığıyla eritmesi dilekleriyle

Adamın bana herhangi bir yanaşma çabası olmadı,ben enerjisine ve sabırlı iyi haline hayran kaldım :)
İlişki olmayacağının farkındayım,öğretmeninden hoşlanan liseli kız gibi görüyorum kendimi .Kendime gülüyorum yani bir nevi.
İyi niyetler için teşekkür ederim .)

Başlayan bir şey yok ki bitireyim. Hayranlık benim ki. Ben de onunla bir evlilik falan düşünemiyorum. Ergenlik yaşıyor farzediyorum kendimi :) Babam ondan büyük ayrıca epey. Zaten bu zat yaşından çok daha genç görünüyor .

.) 5 yıl sonrayı geçelim 5 hafta sonra bile aklımda zerre kalmayacağını düşünüyorum.Anlık bir etkilenme,iyi niyeti ve sabrına hayran kalma sanırım benim ki

yorumları okudumda adamına göre değşir:) benim eşim benden 15 yaş büyük 4 yıldır evliyiz birde kızımız var bende ayakları yere sağlam basan yakışıklı karizmatik görünce kaptırmıştım kendimi hala o kapılma gidiyor:) henüz pörsümedi ama ben pörsüdüm hamilelikten sonra aramızdaki yaş farkı gitgide kapanıyor:) o kendine çok iyi bakıyor maşallah beslenme spor vs yaşıtlarından iyi durumda hatta yeni göbekli gençliği düşününce :)) yani bu tercih meselesi her ilişkinin avantajı ve dezavantajı vardır benim annemde babamdan 10 yaş küçük henüz ikiside pörsümedi 30 yıldır evliler:)

kendinden 20 yaş büyük birinin neyine ilgii duyuyorsunuz bende onu anlamadım?

cüzdanınamı?

başka türlüsü bence mümkün değil adam 5 sene sonra bitti zaten en fazla

çıtırlar dururken napacan kocamışı :))
o karizma da şimdi takım elbiselerdendir. sen bide onu evde çamaşırla gör :))))

Bekir Aksoy a ,Mustafa Sandal a Hakan Peker e falan amca dediğimi düşündümde yok ya hakaret olur adamlara ama abi olabilir :))

o seni çok kolay etkileyebilir. hazır sen de o moddayken...çünkü yaş ve paralel olarak tecrübesi senden çok fazla. bu durumda senin düşüncelerini dahi okur deyimi var ya cuk oturur buraya. sen sen ol uzak dur bu adamdan

suan fazlaca boşluktasın sanırım..
yasıtlrına odaklan..
egerkı ılışkı yasarsan bıgun cok pışman olursun..
kaybettıgın zaman ve gıden bı cok seye coook uzulursun..
sonu olmayan bı ılışkıye başlamak,sence bunlara değer mi?

o kıymetlı vaktını karıyerıne harca..

Bunu kimseyle paylaşamadım demişsin aman diyim kimseye söyleme de zaten.
Belli ki duygusal bir boşluktasın.
Bu ilginin geçici bir heves olduğunu düşünüyorum kendi yaşıtın güzel bir ilişki kurduğun zaman emin ol ki onu unutacaksın.
Hatta geriye dönüp baktığında belki de kendine güleceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…