Kendimden 20 yaş büyük birine ilgi duyuyorum

Yaşı yaşına olunca herşey iyi normal olacak diye birdurum yok . Aynı yaşta insanlarda sorun yaşıyor , boşanıyor . Ama yaş farkı olunca hemen fark sebep gösteriliyor . Önemli olan yaş değil , karşındaki insanın karakteri , karşındaki dürüstmü ? Akıllımı ? Başarlımı ? Eğer öyleyse kafana birşey takılmasın . Yok baba ilgisi azlığı yok şevkat eksikliği hiç alakası yok , insan yaşla tecrübe kazanır ,güzelleşir hayatın kıymetini bilir . Eğer sana karşı ilgisi varsa ,yaşı mesele yapma . Zararını değil , faydasını görürsün . Daha anlayışlı daha güzel bir diyalog olur . Aşk güzeldir . Kasma . Ama dediğim gibi , yaş değil huy .

Sen 35 o 45 olsa neysede..

Sen açıp teoman dinlerken o diğer odada muazzez abacı dinleyecek

Bir de bunu hayal et

benim eşimde benden 10 yaş büyük her zaman yaşın o kadar da önemli olmadığını kişiliğin daha önemli olduğunu düşünürüm de

belli bir yaşa kadar tabi ki.( 10,12 yaş en fazla)

bu durum başka adam bildiğin baban yaşında .

her şeyinde bir sınırı olmalı.insana babası yaşındaki biri nasıl çekici gelir bilemedim.

vazgeç bu düşüncelerden ilerde çok pişman olabilirsin.

Haklısın,ama benim mantığıma ters düşüyor . Hislerimi arka plana atmaya çalışıyorum o yüzden.Belki yaşıma yakın bir çocuğu olmasaydı olurdu. Bana karşı özel bir ilgi alakasını da görmedim. Kendi kendime kafamda bir şey kurdum. Platoniğim .)

Babam yaşında değil,şimdi tipik erkek modeline göre bakarsak göze orta yaşlı göbekli kel bir adam beliriyor.Ama bu kişi hiç öyle değil.
O yüzden etkilenmek normal, o konuda bir sıkıntım yok benim. Çocuğu olması evlenmiş boşanmış olması ve yaş farkı bir araya gelince çıkıyor sorunlar.

bakımlı olabilir belki yanında baban gibi durmayabilir ama bu 20 yaşında çocuk sahibi olsaydı şimdi sen yaşında kızı olurdu gerçeğini

değiştirmiyor.

adam benim babamla aynı yaşta da o yüzden daha bir etkilendim.

Olabilir, yaş değil benim takıntım canım. Yaş ,geçmiş evlilik ve çocuk. Bak muhtemelen sen de benden küçüksün ama evlisin ve çocuğun var. Yani baba olayıyla bakma duruma,senin baban ile benim babam bir değil.Ya da benle yaşıt çocuğu olabilme ihtimali de mesele değil.
Hayat bu , ne olup ne olmayacağı belli olmaz . Ben zaten olmayacak hiç başlamayacak bir ilişkiden söz ediyorum burada.

adam kırk değil 45 yaşında 5 yıl sonra da 50 yaşında oluyo. 50 yaşına gelince george clooney bile buruştu, doğa kanunu bu. biz de buruşucaz. valla eşim 7 yaş büyük benden sürekli bunları sen bilirsin, senin zamanında söyleymiştir gibi yaşlılığı imalı dalga geçiyorum bi de 15-20 yaş falan olsa, arada amca derdim heralde

evet 23 yaşındayım ve 15 aylık bebeğim var.

ama senle aramızda çok bir yaş farkı yok 2 yaş büyüksün benden o yüzden kendimi senin yerine koydum ve empati yaptım.

sen bu sorunların içinde yaş farkını sorun olarak görmüyorsun ama bakınca en büyük sorun o gözüküyor çok fazla çünkü.

tabi adamın daha önceden evlenmiş ve bir çocuğu olması da büyük sorunlar.

umarım senin için en hayırlısı neyse o olur ve bu duygularından kurtulursun.

Olmayacak duaya amin demiyorum.O yüzden yaşı başı boşverdim =) İlişki yaşamıycam,sadece ilgimi çekiyor.Geçicek gidicek bir süre sonra.Amca falan dememe gerek kalmayacak böylece

sadece hep şunu düşün şimdi çok karizmatik gelen adam bir ilişki yaşamaya başladığında aranızdaki uçurumdan dolayı en büyüğüde düşünce farkından dolayı pişman olacaksın. pişman olmaktansa hiç bulaşmamak en mantıklısı. ilişki yaşamıycam diyosun ama adam seni etkilemeyi başarmış bir süre sonra daha çok çekicek senii... kesinlikle büyük bi boşluktasın. boşluğunu o insanla doldurmak yerine kendine yeni uğraşlar bulabilirsin. sıkıntılı bir ilişki bittikten sonra her kişilik insanı çezbedebilir ama böyle durumlarda atılan adımlar hep yanlış olarak geri döner. en iyiisi biraz kafanı boşalt kendinle kalmaya ihityacın var diye düşünüyorum ben:)

george clooney i bilemem ama Tom Hanks 57 yaşında hala taş mübarek

bence o adamdan uzaklaş. kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen 20 o 40 yaşında olsa şuanda yarın öbür gün evlenmiş olsanız sen 40lı yaşlara geldiğinde o 60lı yaşlara gelicek sen gençken o yaşlı çekilmez bi adam olucak şuanda sana çekici gelen adam 60lı yaşlarda göbekli sürekli evde oturan sıkıcı bi adam olucak. ayrıca arada o kadar fazla yaş olduğunda kuşak çatışması çok olur kafalar uyuşmaz. bence uğraşıcak zaman geçiricek kafanı dağıtıcak başka şeyler bul

gördüm gördüm bi taş gördüm sankiiiii benm için 2 taş 1 Hakan Peker 2 Tom Hanks sende gitmişsin en şeys resimlerini koymuşsun gülüşe bak

Son düzenleme:

Ayy bizim Hakı amcaya dönmüş adaaaam
Şimdi açıkcası çekim denilen bi'olay var mesela kardeşimin okulunda bi'hoca var adam babamdan büyük ama gençleri sollar, o yaşlarda karizmanın son demlerinde olmalarından mıdır bilinmez gençlere taş çıkartıyolar

Ama bu yaş farkı bence önemli bi'olay şahsen ben 40 yaşımdayken yanımda 60 yaşında birini istemem hayattan aldığımız zevk vs aynı olmalı. 10 yaşa kadar normal geliyo da fazlası göz korkutuyo birazcık. Ancak kader bi'yerde tabii .

Kadına akıl vermeye girdim kendimi Johnny Depp derken buldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…