• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden 20 yaş büyük birine ilgi duyuyorum

Bence zamanla ilgini kaybedersin.Sen bazı şeyleri yeni yaşarken o çoktan yaşamış ve bıkmış olacak.sosyal açıdan uyum sağlayamazsınız ki arkadaşlarınla aynı ortama soktuğunda bile kasılacaksın sen onunla çok iyi anlaşsan bile toplu ortamlara birlikte katılırken hep gerileceksin

kendinden 20 yaş büyük birinin neyine ilgii duyuyorsunuz bende onu anlamadım?

cüzdanınamı?

başka türlüsü bence mümkün değil adam 5 sene sonra bitti zaten en fazla :30:
Ne kadar saygısız bir tavırdasınız ! Yazdıklarımı okusaydınız böyle bir yanıtı asla veremezdiniz.Allah sizin gibi art niyetli insanlardan korusun.Ben doktorum bu yaşımda evim arabam her şeyim var. Onu ucuz insanlar yapar . Cüzdan olayı aklına gelenden korkarım ben,benim gelmedi !

o seni çok kolay etkileyebilir. hazır sen de o moddayken...çünkü yaş ve paralel olarak tecrübesi senden çok fazla. bu durumda senin düşüncelerini dahi okur deyimi var ya cuk oturur buraya. sen sen ol uzak dur bu adamdan
Ben nötr bir insanımdır mutlu muyum üzgün müyüm birine bakıyor muyum ilgim var mı dışardan pek anlaşılmaz :) Zaten ilişki olarak düşünmedim,sadece etkilendim.O da geçecek :)

yorumları okudumda adamına göre değşir:) benim eşim benden 15 yaş büyük 4 yıldır evliyiz birde kızımız var bende ayakları yere sağlam basan yakışıklı karizmatik görünce kaptırmıştım kendimi hala o kapılma gidiyor:) henüz pörsümedi ama ben pörsüdüm hamilelikten sonra aramızdaki yaş farkı gitgide kapanıyor:) o kendine çok iyi bakıyor maşallah beslenme spor vs yaşıtlarından iyi durumda hatta yeni göbekli gençliği düşününce :)) yani bu tercih meselesi her ilişkinin avantajı ve dezavantajı vardır benim annemde babamdan 10 yaş küçük henüz ikiside pörsümedi 30 yıldır evliler:)

15 yaş olsa ve çocuk sahibi olmasa ben de olumlu düşünebilirdim belki :) Ama şuan sadece ilgimi çekiyor ve olmayacağının gayet farkındayım.Size mutluluklar dilerim ömür boyu :)

ben de viggo mortensen'e aşığım valla :52: olur öyle ya bence çok takmayın kafaya doğru mu yanlış mı diye. kendinizi kullandırtmayın yeter.

kendinden 20 yaş büyük birinin neyine ilgii duyuyorsunuz bende onu anlamadım?

cüzdanınamı?

başka türlüsü bence mümkün değil adam 5 sene sonra bitti zaten en fazla :30:

50 yaşına gelmiş insanları gömelim o halde. Çevrede sadece gençler olsun, akılları ve yürekleri önemli değil ne de olsa, ciltleri ütülü olsun yeter.

Konu sahibi arkadaşa da diyeceğim, herkesin yaşam tarzı ve kaldırabileceği şeyler farklıdır. Ben konunda yadırganacak bir şey görmedim. Eğer yaşayacaklarını kaldırabileceğini düşünüyorsan yaşarsın. Zaten yaşayamadıkların da bir gün gelir seni bulur... Bazı şeylerden kaçılmıyor hayatta.
Ayrıca hayatına alacağın kişiye en iyi sen karar verirsin. Çevreyi de çok umursama, çünkü geriye dönüp baktığında çevre dediğimiz soyut, homojen olmayan ve ne olduğu net olmayan bir kalabalık yüzünden yaşayamadıklarına üzülebilirsin. Bu yüzden karakterini yaşamana izin ver, başkalarının fikriyle yaşarsan kendin olamazsın.Ayrıca seni yargılayacak herkesi dinleyebilirsin, ama onları dikkate alırken hayatta en azından senin kadar nitelikli olmalarına da dikkat et derim.Yoksa zaten herkes konuşuyor...Yani ne dedikleri kadar, kimin dediği de önemli...

50 yaşına gelmiş insanları gömelim o halde. Çevrede sadece gençler olsun, akılları ve yürekleri önemli değil ne de olsa, ciltleri ütülü olsun yeter.

Konu sahibi arkadaşa da diyeceğim, herkesin yaşam tarzı ve kaldırabileceği şeyler farklıdır. Ben konunda yadırganacak bir şey görmedim. Eğer yaşayacaklarını kaldırabileceğini düşünüyorsan yaşarsın. Zaten yaşayamadıkların da bir gün gelir seni bulur... Bazı şeylerden kaçılmıyor hayatta.
Ayrıca hayatına alacağın kişiye en iyi sen karar verirsin. Çevreyi de çok umursama, çünkü geriye dönüp baktığında çevre dediğimiz soyut, homojen olmayan ve ne olduğu net olmayan bir kalabalık yüzünden yaşayamadıklarına üzülebilirsin. Bu yüzden karakterini yaşamana izin ver, başkalarının fikriyle yaşarsan kendin olamazsın.Ayrıca seni yargılayacak herkesi dinleyebilirsin, ama onları dikkate alırken hayatta en azından senin kadar nitelikli olmalarına da dikkat et derim.Yoksa zaten herkes konuşuyor...Yani ne dedikleri kadar, kimin dediği de önemli...
Ah ne güzel bir mesaj.Teşekkür ederim,cüzdan muhabbeti yeterince canımı sıkmıştı çünkü.Saldıracak yer arıyor resmen insanlar,şok geçirdim resmen.Gerçekten kimsenin ne diyeceği umrumda değil,ne doğrular yanlışa dönüyor hayat akarken.Ama bunları kaldıramayacağımı bildiğim için tatlı bir liseli platonik durumu olarak görüyorum kendimi. Geçeceğini biliyorum,burada anlatmak istedim sıkıntılı bir anıma denk geldi,çoğu yorum iyi niyetliydi ama sağolsun bazıları çok fena.

Son düzenleme:
bu hayat senin hayatın,şuan hissettiğin sadece basit gelip geçici bir ilgide olabilir,ileride aşka dönüşecek hislerin başlangıcıda olabilir.

düşündümde yanlış olan ne varki,beğenmişsin hoşlanmışsın,senden 20 yaş büyük ve çocuğu var diye bir hata yok ortada,sonuç olarak ne sen evlisin ve eşini aldatıyorsun nede karşı taraf,masum bir ilgi sadece.bu sadece ilgi olarak kalmayıp evlenseniz kime ne?

ortada bir hata yada sorun yok,kendini eleştirecek birşeyde yok,bırak kendini hislerine,zamanla belki biter yada başka türlü şekillenir bilemiyorum,en iyisi kafana bu kadar takma,ona bakmak istiyorsan bak,onunla ilgili hayaller kur,kısacası beynini rahat bırak.

şu 45-50 yaşlarına buruşuk diyerek kendilerince espiri yapan arkadaşlarada çok ayıp,sanki herkes 20 li yaşlarda kendilerini dondurup hiç yaşlanmayacaklar.önemli olan ruhun genç olmasıdır!

Kusura bakmayın ben 26 yasındayım 46 yasındakı bır adama askta sevgıde ılgıde hıc bıseyde duyamam ben zaten babam 52 yasında

kendınden cok buyuk ınsanlarla evlenen arkadaslarım var bır tanesı hele barbıe bebek adamda cok zengın
ne dusunebılırım herkez aynı seyı dusunur tabıkıde

Ah ne güzel bir mesaj.Teşekkür ederim,cüzdan muhabbeti yeterince canımı sıkmıştı çünkü.Saldıracak yer arıyor resmen insanlar,şok geçirdim resmen.Gerçekten kimsenin ne diyeceği umrumda değil,ne doğrular yanlışa dönüyor hayat akarken.Ama bunları kaldıramayacağımı bildiğim için tatlı bir liseli platonik durumu olarak görüyorum kendimi. Geçeceğini biliyorum,burada anlatmak istedim sıkıntılı bir anıma denk geldi,çoğu yorum iyi niyetliydi ama sağolsun bazıları çok fena.

niye şok geciriyorsunuz ki ben düşünce özgürlüğümde düşüncemi söyledim , siz konu acmadığınızmı , siz istediğiniz yorum yazmamı bende yazdım
lütfen yorumuma mudahale etmeyin

Ben 10-12 yaş farkı olmasına bile karşıyken 20 yaş gerçekten çok fazla, belli ki boşluktasın o insanın ya karakteri ya da sana yaklaşma biçimi hoşuna gitmiş, kendini o belki olur gibi düşüncelerden uzaklaştırmaya çalış..

niye şok geciriyorsunuz ki ben düşünce özgürlüğümde düşüncemi söyledim , siz konu acmadığınızmı , siz istediğiniz yorum yazmamı bende yazdım
lütfen yorumuma mudahale etmeyin

Ben konu açtım diye gelip burada bana para delisi orta yaş adam avcısı muamelesi yapamazsınız .Öyle bir derdim olsa adamı nasıl ayartırım gibi çirkin cümleler kurup öneri isterdim.Bakın bakalım ne yazmışım,iyiliği sabırlı oluşu dinamik neşeli halleri ilgimi çekiyor AMA bu işin olmayacağını biliyorum ve kendi kendine geçecek diyorum. Akla gelen her şey gerçeği yansıtmaz.Bunun bilincinde olmanızı dilerdim.

Kusura bakmayın ben 26 yasındayım 46 yasındakı bır adama askta sevgıde ılgıde hıc bıseyde duyamam ben zaten babam 52 yasında

kendınden cok buyuk ınsanlarla evlenen arkadaslarım var bır tanesı hele barbıe bebek adamda cok zengın

Cutemom aynı şekilde şuan evlenecek olan bir arkadaşım var, kız şuan 22 yaşında ve aynen dediğin gbi barbie bebek gibi, ikisini yanyana koyunca erkek arkadaşı babası gibi duruyor. Ama ne var ki çok zengin, bende senin düşündüğünü düşünüyorum.
:31:

bu hayat senin hayatın,şuan hissettiğin sadece basit gelip geçici bir ilgide olabilir,ileride aşka dönüşecek hislerin başlangıcıda olabilir.

düşündümde yanlış olan ne varki,beğenmişsin hoşlanmışsın,senden 20 yaş büyük ve çocuğu var diye bir hata yok ortada,sonuç olarak ne sen evlisin ve eşini aldatıyorsun nede karşı taraf,masum bir ilgi sadece.bu sadece ilgi olarak kalmayıp evlenseniz kime ne?

ortada bir hata yada sorun yok,kendini eleştirecek birşeyde yok,bırak kendini hislerine,zamanla belki biter yada başka türlü şekillenir bilemiyorum,en iyisi kafana bu kadar takma,ona bakmak istiyorsan bak,onunla ilgili hayaller kur,kısacası beynini rahat bırak.

şu 45-50 yaşlarına buruşuk diyerek kendilerince espiri yapan arkadaşlarada çok ayıp,sanki herkes 20 li yaşlarda kendilerini dondurup hiç yaşlanmayacaklar.önemli olan ruhun genç olmasıdır!

Aslında yanlış olan hiçbir şey yok. Sadece toplumun dayatmaları var . Ben bunları kaldıramayacağımı bildiğim için,hele ki bir çocuğu var bu insanın.Çocuk nedeniyle eski eşiyle de görüşüyor. Adım bile atmadan kafamda kurduğum gibi bitireceğim :)

Cutemom aynı şekilde şuan evlenecek olan bir arkadaşım var, kız şuan 22 yaşında ve aynen dediğin gbi barbie bebek gibi, ikisini yanyana koyunca erkek arkadaşı babası gibi duruyor. Ama ne var ki çok zengin, bende senin düşündüğünü düşünüyorum.
:31:

bızımkınınde ıkı cocugu var cocugu olması bana gore sorun degıl fakat kız gercekten barbıe 2-3 hafta oldu evlenelı adam yaşlı başlı bir adam tabi balayını yurt dısında yaptılar kız atabıldıgı kadar havasını attı ılk kez gordugu yedıgı seylerın adını paylastı bızde baktık noluyo dıye
ne dıyeyım umarım kocası ıyı sevısıyordur :S

sanırım aralarında 23 yas fark var :54:

Bu akşam o kişiyi göreceğim hanımlar, 3-4 gündür görmemiştim ve görmediğim zamanlar da aklıma gelmiyor.Bakalım hissiyatta bir değişme olacak mı :) Daha az etki edecek gibime geliyor.

kendimden örnek vereyim ben 29 yaşındayım bekarım hiç evlenmedim, sevgilim 43 yaşında boşanmış ,8 yaşında bir oğlu var, babama gelirsek o da şu an 61 yaşında.. Üç buçuk yıllık bir ilişkim var benden daha çocuk, daha kırılgan ve onu seviyorum, o da beni... Sorunlar olmuyor değil ama sorunun kaynağı yaş değil fikirlerdeki uyuşmazlıklar yada karakterdeki farklılıklar. Ailemde onu kabul etti artık bence korkma aşk ise bu yaşa ve gör derim..

Back