- Konu Sahibi masaldanbozmakabus
Hanımlar merhaba,sizlere belki çok saçma gelecek hatta beni kınayacaksınız ama kendimden 20 yaş büyük birine ilgi duymaya basladım.
Aslında hoşlanma gibi bir durumum yok. Uzun zamandır yalnızım ve daha önce hep beni yaralayan insanlarla karşılaştım.
Sanırım bu boşluk nedeniyle iyi niyetli,karizmatik ve başarılı bir adam görmek ilgimi çekti.
Saçmalama kendine gel diyorum ama kendimi hep onunla ilgili hayaller kurarken buluyorum.
Belki bir süredir babamla iletişimimizin kopuk olması da buna neden oluyordur.
Ona yanaşmayı ya da ilişki yaşamayı düşünmüyorum, yani en fazla hayal ederim bunu şuan.Gerçekleşme ihtimali yok.
Bu kişi eşinden yıllar önce ayrılmış ve benden 6-7 yaş küçük bir oğlu var..
Her şekilde imkansız , biliyorum bir süre sonra geçer.Ama yanlış anlaşılma korkusuyla bunu kimselere anlatıp rahatlayamıyorum,burada paylaşmak bir nebze olsun içimi dökmek istedim.
Belki diyorum bir ihtimal olabilir mi bir şey ? Sonra kızıyorum yine kendime.
Her zaman mutlu olmayı diliyorum,mutlu olacağım diyorum.Ama hep sorun yaratacak şeyler geliyor başıma.
Üzgün,heyecanlı ve kafası karışmış bir insan var şuan karşınızda.
Yaşı yaşına olunca herşey iyi normal olacak diye birdurum yok . Aynı yaşta insanlarda sorun yaşıyor , boşanıyor . Ama yaş farkı olunca hemen fark sebep gösteriliyor . Önemli olan yaş değil , karşındaki insanın karakteri , karşındaki dürüstmü ? Akıllımı ? Başarlımı ? Eğer öyleyse kafana birşey takılmasın . Yok baba ilgisi azlığı yok şevkat eksikliği hiç alakası yok , insan yaşla tecrübe kazanır ,güzelleşir hayatın kıymetini bilir . Eğer sana karşı ilgisi varsa ,yaşı mesele yapma . Zararını değil , faydasını görürsün . Daha anlayışlı daha güzel bir diyalog olur . Aşk güzeldir . Kasma . Ama dediğim gibi , yaş değil huy .