Kendimden 13 yaş büyük biriyle ?

Oha 25 ile 38 ne alaka yahu. 38 olup 25 inde kıza bakan zaten bence güvenilir biri değildir. Ben 31 yasındayım 25 kimi görsem kız erkek ablasıyım hissi geliyor. Komple farklı dönem insanları yani. Ayrıca eşi hakkında da atıp tutmuş az edebi olsa kötü konuşmaz . Benim erkek bir arkadasım boşandı geçen. Eşi de çok fettandı. O bile eşim de bende iyi insanlarız ama beraber mutlu olamadık falan dedi. İnsanda az bir insanlık olur

32 yaşında evlendim. O zaman 38 yaşında biri talip olsa kabul etmezdim. Gencecik kızsın, ne işin var boşanmış kart adamla. Artık düzenli hayat istiyorsa, bulsun kendi yaşıtı birini. 20li yaşlar macera yaşları, aşk yaşları. Uzasın.

O evliliğin neden bittiğini bir de karşı taraftan dinlemek lazım. Tüm hatayı karşı tarafınmış gibi gösterip onu kötüleyen insana güvenemem ben. Bir iki haftadır bu forumda bir şeyler okuyorum da cidden nedir bu genç kızlarımızdaki evlenme merakı anlamadım. Bu kadar kötü örnek varken neden gencecik yaşta acele kararlar veriyor insanlar.

Ne gerek var ayrılma gerekçesine sizden de saygı görmezse ne olacak .Saygı beklentisi ne bayramda el öpme falanmi bu espri tamam..Ne bileyim 25 ya 25 hala ilkbahar yani bı 30 daha hoş olur.Bilemedim bence tercih edilir mi şahsen hayır diyorum sizi bilemem.

Yani tercih edip mutlu olup iyi taniyio karar verenler var zaten bu işte sonunda pişman olacak siz olursunuz yıllar su misali sizin en güzel yaşlar cuppa.İstedigi kadar fit olsun bilmemne olsun çok aşk yada çok çok maddiyat yoksa işin içinde tercih edilir mi edilmeli mi orası kişiye kalmış Nikahta keramet yok o kişilerde varsa var .Kuşak farkı farklı yaşlarda farklı sorunları da kabullenmeyi gerektirir iyi düşünmeli

Adam kesinlikle yalan söylüyor. Ayrıca 13 yaş çok fazla. Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz Allah aşkına? 25 üzeri taş gibi erkekle birlikte olmak varken neden 38 yaşında birisi ? Bence sizin gibi hiç evlenmemiş ,genç ve denginiz olan birisiyle ilişki kurmaya çalışın. Tabi hayat sizin, seçim sizin.

Net OLMAZ...
Sen hayatın bıcır bıcırlığını görürken o hayatın stresini görüyor şimdi.
Sonra sen hayatın stresini görürken o hayatın dinginliğini görecek.
Böyle böyle çatışacaksınız, saygıyı bırakın sevgi bile kalmayacak aranızda.
Aradaki fazla yaş çok önemli bir kriter bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…