Kendimden 13 yaş büyük biriyle ?

Yav 45 dk önce konuyu açmış ne ara geldin gittin bak ne güzel yorum yazacaktım

Nedense bana saygı göstermedi lafının altında çok başka şeyler var gibi geliyor.
Yani sıradan bir saygıdan bahsettiğini sanmıyorum. İtaat etmek hizmet etmek gibi bir durumdan bahsediyor olabilir.
Ayrıca yaş farkı çok fazla. Hiçbir ortak nokta bulamayacaksınız. Senin gezmek tozmak eğlenmek istediğin vakitte o daha sakin bir hayat isteyecek muhtemelen. Çevremde çok örneği var çünkü. Mutlu olan görmedim açıkçası. Her şeyi iyi tartmanız lazım herkese olan davranışını iyi değerlendirmeniz lazım. Ben iyiyim eski eş kötüydü diye anlatacak tabi size. Kimse kendini kötüleyip eski eşi yüceltmez.

Bu bazı genç kızlarında bu kart ve dul erkek merakı yok mu iyyy yok genç gosteriyormusta bilmem ne. Adam tabi kadını suçlayacak boşanan hangi erkek karım çok iyiydi de bizde hadi bi boşanalım dedik diyecek hali yok ya onu bide karısına sormak lazım kimbilir neler anlatır da

Son düzenleme:
Gözlerde bozukluk falan yoktur inşallah
Uzagi goremiyorum ama cidden varlar. Sadece sayilari az. 100-200 kisiden 1 tane falan oluyor. Cevremde profesyonel sporcu cok oldugu icin canli orneklerini goruyorum. Hatta 38 yasinda olup herkesin 27-28 sandigi birisi de bizzat ailemden. Ama bu tiplerde cok egoist oluyor genelde.

Bende uzağı göremiyorum yalnız vücut sağlam olsa bile yüz kendini ele veriyor bence

Ben de 29 yaşındayım halamın komşusu mu ne 38 yaşında beni sormuş ama ben olmaz fazla yaş farkı var dedim. Bence böyle bir yaş farkı ister istemez zor olur. Ayrıca saygı göstermekten kasıt tam olarak ne?

Saygıdan kastı ne onu bilsek orası önemli. Öyle hatun bana hizmetler etsin pişirsin yedirsin giydirsin kafasında biriyse onun hizmetiyle hürmetiyle uğraşmaktan kafayı yersin. Bazıları böyle şeyleri kocaya saygı sanıyor. Sen de öyle becerikliysen olabilir. Değilsen yaklaşma. Rakama gelince 13 gerçekten çok. Ha sen de 45 olsaydın belki derdim ama şu an hiç gerek yok

Saygı diye kısıtlı anlatması anlaşılmaz kılmış konuyu. Ayrıca yaş farkı çok fazla geldi bana. 25 yaşındasın tamam 38 de yaşlı değil elbette ama neden kendi yaslarinda biri olmasın ki. Sen 10 yaşındayken o 23 yaşındaymış

Yaş farkı çok hep sorun olacak. Ayrıca eski eşe de sormak lazım bi neden ayrılmış kim bilir neler diyecek

Kadın aşağılık kompleksine giriyormuş ortamlarda eşini yerip küçük dusuruyormus sürekli

Kadınlar yanlarında her anlamda üstün erkek taşımak ister, eziklik kompleksi erkeklere mahsus bir olay ilişkilerde.

Genc kizlar neden kart tiplere merakli
çünkü kendi yaşlarındaki erkeklerin evlenecek parası yok, parayı da geçtim daha anası babası demese çoğu şeyden haberi de yok

hem 25 yaşında olup hem evlenecek kadar parası ve kendi çapında bağımsız bir hayatı olan da ortalama bir kıza bakmıyor

Coxuk yokmus bu òwmli bence.
Hemen evlilige gitmeden taniyabilirsin zamanla, omu saygisizmis uoksa gercekten esmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…