13 yaş çok. Saygı görmemek derken ne kastediyor ?Adam genç gösteriyor ama 13 yaş büyük benden işinde başarılı ve daha önceden evlenmiş eşinden saygı görmediği için 5 yıllık ilişkilerini bitirmisler eşinden saygı görmediği için de çocuk yapmamış sen bana saygı göstermiyorsun çocuk ta ileride senin gibi olucak senden çocuğum olsun istemiyorum falan diye konuşmuş kafamı kurcalıyor birkaç gündür ben 25 o 38 artık düzenli hayat istiyormuş falan filan size sorayım dedim kizlarrr ne diyorsunuz
Ayriyeten evlenip boşanması da acaba dedirtiyor kafam çok karışık o benden yaşça büyük benden daha bilgili bu beni korkutuyor çünkü her hamlemi biliyor olması can sıkıcı ya düzgün biri değilse diye korkuyorum kendini düzgün gösteren düzgün olmayan erkek çok korkutucu13 yas biraz fazla degil mi.. yani yas sadece bir sayidir ote yandan. Mesela 40.yasinda olup 25 lik erkeklerden genc duran cok bakimli, fit erkeklerde var. Boyle kendine bakiyorsa, fikirleriniz cok uyumluysa, siz yasiniza gore olgun oda yasina gore daha genc dusunuyorsa neden olmasin.. ama iyice irdelemek lazim. Genelde bu kadar uyum zor yakalanir bu yas farkinda.
Yalan söylüyor.Adam genç gösteriyor ama 13 yaş büyük benden işinde başarılı ve daha önceden evlenmiş eşinden saygı görmediği için 5 yıllık ilişkilerini bitirmisler eşinden saygı görmediği için de çocuk yapmamış sen bana saygı göstermiyorsun çocuk ta ileride senin gibi olucak senden çocuğum olsun istemiyorum falan diye konuşmuş kafamı kurcalıyor birkaç gündür ben 25 o 38 artık düzenli hayat istiyormuş falan filan size sorayım dedim kizlarrr ne diyorsunuz
Kadın aşağılık kompleksine giriyormuş ortamlarda eşini yerip küçük dusuruyormus sürekli13 yaş çok. Saygı görmemek derken ne kastediyor ?
Kaldi ki ilk evliliginden kaynakli aldigi hevesler, biktigi tahammulsuzlestigi konular, travmalara bagli alinganliklar kesinlikle olacaktir.. iyi dusunulmesi lazim o yuzden bence.Ayriyeten evlenip boşanması da acaba dedirtiyor kafam çok karışık o benden yaşça büyük benden daha bilgili bu beni korkutuyor çünkü her hamlemi biliyor olması can sıkıcı ya düzgün biri değilse diye korkuyorum kendini düzgün gösteren düzgün olmayan erkek çok korkutucu
Nerden anladın devamını da getir lütfenYalan söylüyor.
Yani adam bu şekilde anlatıyor. Ama gerçek ne bilemeyiz.Kadın aşağılık kompleksine giriyormuş ortamlarda eşini yerip küçük dusuruyormus sürekli
Nerden anladın devamını da getir lütfen
Biten evliliğine dair bu anlattıkları size mantıklı geldi mi ?evlenmiş eşinden saygı görmediği için 5 yıllık ilişkilerini bitirmisler eşinden saygı görmediği için de çocuk yapmamış sen bana saygı göstermiyorsun çocuk ta ileride senin gibi olucak senden çocuğum olsun istemiyorum falan diye konuşmuş
38 yasindaki biri evlenince hemen cocuk sahibi olmak isteyebilir
Buna hazir misiniz? Eski esi saygi gostermiyorsa neden daha once ayrilmamis da cocuk olursa o da saygi gostermez diye dusunup ayrilmis? Biraz tuhaf geldi aciklamasi
Yani adam bu şekilde anlatıyor. Ama gerçek ne bilemeyiz.
13 yaş çok fazla açıkçası.
Sorduklarin çok mantıklı ben de düşündüm ama herşeyi bir anda sorup meraklı gibi gözükmek istemedim ilk soru için hemen değil 1-2 sene içinde evet okeyim38 yasindaki biri evlenince hemen cocuk sahibi olmak isteyebilir
Buna hazir misiniz? Eski esi saygi gostermiyorsa neden daha once ayrilmamis da cocuk olursa o da saygi gostermez diye dusunup ayrilmis? Biraz tuhaf geldi aciklamasi
Yalan söylüyor.Adam genç gösteriyor ama 13 yaş büyük benden işinde başarılı ve daha önceden evlenmiş eşinden saygı görmediği için 5 yıllık ilişkilerini bitirmisler eşinden saygı görmediği için de çocuk yapmamış sen bana saygı göstermiyorsun çocuk ta ileride senin gibi olucak senden çocuğum olsun istemiyorum falan diye konuşmuş kafamı kurcalıyor birkaç gündür ben 25 o 38 artık düzenli hayat istiyormuş falan filan size sorayım dedim kizlarrr ne diyorsunuz
İşinde basarili olan adam için saçma bir argüman değil mi ?Kadın aşağılık kompleksine giriyormuş ortamlarda eşini yerip küçük dusuruyormus sürekli
Biten evliliğine dair bu anlattıkları size mantıklı geldi mi ?
Bu adamla nerde tanıştınızwvet sesli konuştuk
Ya dalga geçme lütfen öyle bir konuya kendimi sokmak isteseydim size sormazdimEki Görüntüle 3550516
ooo istismar hikayesi.
Yorumunu görmeden ayni yorumu yazdımYalan söylüyor.
Bu kadar yaş farkı ilk zamanlarda değil de 5-10 sene sonra çok fark ediyor. Adamlar eşlerine ayak uyduramıyor ve kadınlar kötü hissediyor doğal olarak. Kadınlar 40li yaşlarda bir afetken erkekler çöküyor.Adam genç gösteriyor ama 13 yaş büyük benden işinde başarılı ve daha önceden evlenmiş eşinden saygı görmediği için 5 yıllık ilişkilerini bitirmisler eşinden saygı görmediği için de çocuk yapmamış sen bana saygı göstermiyorsun çocuk ta ileride senin gibi olucak senden çocuğum olsun istemiyorum falan diye konuşmuş kafamı kurcalıyor birkaç gündür ben 25 o 38 artık düzenli hayat istiyormuş falan filan size sorayım dedim kizlarrr ne diyorsunuz
Olmaz diyorum. Neden derseniz:Adam genç gösteriyor ama 13 yaş büyük benden işinde başarılı ve daha önceden evlenmiş eşinden saygı görmediği için 5 yıllık ilişkilerini bitirmisler eşinden saygı görmediği için de çocuk yapmamış sen bana saygı göstermiyorsun çocuk ta ileride senin gibi olucak senden çocuğum olsun istemiyorum falan diye konuşmuş kafamı kurcalıyor birkaç gündür ben 25 o 38 artık düzenli hayat istiyormuş falan filan size sorayım dedim kizlarrr ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?