• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığımız French Manikürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
84.jpg

fevkuladenin fevkinde olmuş !! nasıl bu kadar düzgün french yapabiliyorsun ?
en ufak bir kusur yok maşallah..bir de o pembe ojeyi kullandın sanırım markası ve nosu kaç ya da ona yakın bir renk biliyor musun kolayca bulabileceğimiz markalarda ?
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

fevkuladenin fevkinde olmuş !! nasıl bu kadar düzgün french yapabiliyorsun ?
en ufak bir kusur yok maşallah..bir de o pembe ojeyi kullandın sanırım markası ve nosu kaç ya da ona yakın bir renk biliyor musun kolayca bulabileceğimiz markalarda ?
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ona yakin bir renk arastirip sana soyleyeyim canim... bana incelemem icin ingiltereden gonderilmisti bu, markasi Eyeko... Ben flormar pastel vs bir bakayim.
Canim fircayi tirnagin ucunda yan yatirip tirnagimi aksi yonde cevirerek ve fircayi sabit tutarak suruyorum. Yapa yapa insanin eli de alisiyor... Inan bana en onemlisi pratik yapmak =)

ona yakin bir renk arastirip sana soyleyeyim canim... bana incelemem icin ingiltereden gonderilmisti bu, markasi Eyeko... Ben flormar pastel vs bir bakayim.
Canim fircayi tirnagin ucunda yan yatirip tirnagimi aksi yonde cevirerek ve fircayi sabit tutarak suruyorum. Yapa yapa insanin eli de alisiyor... Inan bana en onemlisi pratik yapmak =)

aa bu da değişik bir yöntemmiş , söylediğin iyi oldu bunu da bir denerim canım saol vereliniortak sol elde hep zorlanıyorum ama frenchlerim azıcık kusurlu olsa da sayende artık nazar boncuklarım düzgün oluyor :lepi:
bir de o pembiş ojeyi frenchli tırnağın tümüne sürmüyorsun dimi ?
çünkü ben ne zaman öyle renkli bi oje kullansam french için , ojeyi tüm tırnağıma sürdüğümde frenchin de rengi o renk oluyor..seninki bembeyaz..

Son düzenleme:
aa bu da değişik bir yöntemmiş , söylediğin iyi oldu bunu da bir denerim canım saol vereliniortak sol elde hep zorlanıyorum ama frenchlerim azıcık kusurlu olsa da sayende artık nazar boncuklarım düzgün oluyor :lepi:
bir de o pembiş ojeyi frenchli tırnağın tümüne sürmüyorsun dimi ?
çünkü ben ne zaman öyle renkli bi oje kullansam french için , ojeyi tüm tırnağıma sürdüğümde frenchin de rengi o renk oluyor..seninki bembeyaz..

canim en alta pembeyi surup ustune french cekiyorum ben... daha temiz oluyor... =)

canım sana birşey daha sormak istiyorum : hiç oje kurutucu sprey kullandın mı ?
ben kalyonunkini aldım henüz bir kere denedim ama kullanmasını pek beceremedim sanırım fayda etmedi..
bir de yağ gibi o çok vıcık vıcık sıkınca tırnağım hariç tüm elime bulaştı :roflol:
sen hangi marka kullanıyorsun , acaba oje gibi sürülenleri daha mı kullanışlıdır..?
bazıları ojenin rengini de solduruyormuş..

oje kurutucu sprey bir kere kullandim ustelik sally hansen'di ama ne mal oldugunu anlamama yetti... soyle soyleyeyim, hicbir ise yaramiyor... bence paraya kiyip sally hansen insta-dri al, bir daha vazgecemezsin... 24 lira ama 2 ay gidiyor ve gercekten muhtesem... yogunlastikca icine oje cozucu dokuyorum ben, son damlasina kadar kullaniyorum boylece

ben kendim birkaç kere frech denedim fena da olmadı... İyiydi yani ama fırçayı sabit tutup sürme işini de deneyeceğim. Yaa düğün var bende karar veremedim kırmızı mı sürsem frech mi yapsam.. Elbisem de siyah.. Bilemiyorum bakalım...

oje kurutucu sprey bir kere kullandim ustelik sally hansen'di ama ne mal oldugunu anlamama yetti... soyle soyleyeyim, hicbir ise yaramiyor... bence paraya kiyip sally hansen insta-dri al, bir daha vazgecemezsin... 24 lira ama 2 ay gidiyor ve gercekten muhtesem... yogunlastikca icine oje cozucu dokuyorum ben, son damlasina kadar kullaniyorum boylece

anladım canım teşekkür ederimm..yaratıcı fikirlerine hayranım senin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbayanssulusmile

çaklıt olmuyor seninkiler gibi güzel olmuyor.mafoldumben

bir de merak ettiğim bu uçuk pembe gibi kullandığın renk var ya, pastelde golden rose da ya da flormar da biliyor musun canım ona yakın bir şey?

çaklıt olmuyor seninkiler gibi güzel olmuyor.mafoldumben

bir de merak ettiğim bu uçuk pembe gibi kullandığın renk var ya, pastelde golden rose da ya da flormar da biliyor musun canım ona yakın bir şey?

canim ezberden bilmiyorum ama ilk firsatta bakip birkac numara alip soyleyecegim buradan =)
yaptikca olur canim ben ustunu kut torpuluyorum bir de eger oval tirnak seviyorsaniz tabi french de ayni oranda zorlasiyor...

sanırım benim sorunum tırnaklarımı oval olarak törpülememden dolayı.

oje konusunda yardımcı olursan çok sevinirim.

Back