• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığımız French Manikürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha nası olcaklar kuzu harika valla parmaklarda uzun uzun ne güsel

Daha nası olcaklar kuzu harika valla parmaklarda uzun uzun ne güsel

Uzun da kök kısımları hani şu tırnak etleri olan kısımları biçimsiz geliyor bana ondan beğenmiyom yamri yumru oraları.

Neyse sen beğendiysen sorun yok o zaman :1hug:

Medusa ilk sayfadaki tırnakların çok hoş bence çok güzel görünüyor. French yapmak da zor değil aslında. Ben bant kullanmadan 3 4 deneme sonrasında kolayca yapmayı başardım :)

Valla sol elime yapıyorum da flormar french seti ile, sağ el yok olmuyor sanki ojeye batmış çıkmış gibi tırnaklarım. Neyse artık yapa yapa heralde..bilmiyorumkismile

Doğuştan frenchliyim hiç yaptırmadım bu zaman kadar da kimse de inanmıyor dediğim de ama tırnaklarımın uzayan kısımları kendiliğinden acayip beyaz oluyor.:1closedeyes:

Doğuştan frenchliyim hiç yaptırmadım bu zaman kadar da kimse de inanmıyor dediğim de ama tırnaklarımın uzayan kısımları kendiliğinden acayip beyaz oluyor.:1closedeyes:

Ne güzel ne güzel...Genlerine yat kalk şükret sositososito

doğuştan manikürlü ve frenchliyim diyorsuuuun..sositososito

3438.jpg

teşekkürşer canımm aaa neden öyle diosunnn foto isteris french yapa yapa elin alışır zaten ilk deneme kötü olsa bile

33vlrbn.jpg

294ied2.jpg

Bunlar da benim bugün yaptığım ilk frenchlerim. Öneri, yorum, eleştri vs herşeye açığım bekliyorum hanımlar yerimseniben

tatlım çizgiler gayet düzgün bence güzel olmuşşş bi kat daha oje geç ama bence daha beyaz olsunnn tırnakların

tamam, hemen geçeyim aşk-ı memnu izlerken yerimseniben teşekkürler bu arada..

kızlar frenchi sıyırarak nasıl yapıyorsunuz ben beceremedim bir türlü diğer elimin o yan kısmına beyaz ojeyi sürüyorum ama nasıl sıyırılıyor o kısmı anlamadım sanırım ?
video koyan olsa süper olurdu ya :))

kızlar frenchi sıyırarak nasıl yapıyorsunuz ben beceremedim bir türlü diğer elimin o yan kısmına beyaz ojeyi sürüyorum ama nasıl sıyırılıyor o kısmı anlamadım sanırım ?
video koyan olsa süper olurdu ya :))
sıyırmaktan kastettiğini anlamadım ama ben flormar'ın french setiyle yaptım, onun içinde uygun renk ojeler var, bir de bantlar var, bantı yapıştırıyorsun tırnağının ucuna ondan düzgün oluyor. Ama bak burada video var, http://www.videojug.com/film/how-to-give-yourself-a-french-manicure
orda base coat filan diyor ama zorunlu değil o.

Bunlarda benim frenchlerim kızlar. Bu konuda ustayım diyebilirim.:lepi:

Bakalım siz beğenicek misiniz?:kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
tripili mükemmel gördüğüm en güzel tırnak şekillerinden biri nasıl törpülüosun

Back