• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığımız French Manikürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
resim044g.jpg

birazdan ben de yapıcam ama işaret ve orta parmağımın tırnak yapısı yuvarlak.. yüzük ve küçük parmağım ise küt.
nasıl kesicem bunları. bi de beyaz yeri çok ince mi olmalı? ben tırnaklarımı uzun olarak kullanan biriyim ve kısa kesmeden de yapabilir miyimİ?

bu tırnakları nasıl törpüleyeyim, kalın mı süreyim beyaz yerini ince mi?

bir dee işaret parmağımı mesela düz sürsem de tırnağımın beyaz yerlerini kapatamıyorum. çünkü tırnağımın şekli yuvarlak. bunu nasıl yapayım bi yol gösterin :) sizin tırnaklarınıza özendim resmen.
ben ellerimi hiç kullanamıyorum!

Son düzenleme:
kizlarr süpersinizzzzzz:asigim:
bende eklicektim ama maalesef tirnagim kirildiiii mafoldumben bende hepsini kesmek zorunda kaldim mafoldumben

dove cnm bence tirnaginin beyazlarini kapaticak sekilde sür
ince hos duruyo ama tirnaginin beyazlari belli olunca kötü bi görüntü olusturuyo bence

ben resim ekleyemedim ama bende frenchi çok seviyodum yapamadığım için hep kuaförde yaptrıyodum ama dün flormarın nail art diye oje serisi çıkmış fırçası incecik o kadar rahat yapılıyor ki bayıldım tırnaklarıma :)

ben resim ekleyemedim ama bende frenchi çok seviyodum yapamadığım için hep kuaförde yaptrıyodum ama dün flormarın nail art diye oje serisi çıkmış fırçası incecik o kadar rahat yapılıyor ki bayıldım tırnaklarıma :)

onu arıyorum ben de ama kireç beyazını bulamadım hiçbir yerde :( kendi standında da yoktu..

kızlar şu ele damlatarak olanından yaptım
hayatımda ilk kez french yaptım sayenizde
yalnız kısaydı tırnaklarım ince yapınca mükemmel oluyor bence uzatmayın
bi de telefonda konuşurken yaptım düşünün ne kadar kolay
kim yazmıştı okumuştum burda hatırlamıyorum ama kim dediyse allah razı olsun ondan
tırnakları hiç kırılmasın opuyorumnanaktan

ama bende french istiyorum yaaa:( yapamıorum ama:( kac numaralı ojeler lazım yazarsanız cokkk seviniriömmmmm

ama bende french istiyorum yaaa:( yapamıorum ama:( kac numaralı ojeler lazım yazarsanız cokkk seviniriömmmmm

canım ben 3.75 e Flormarın SuperShine French Manicure Setini aldım.
beyaz M103
Benim tırnağın tamamına sürdüğüm renk uçuk pembe M115
Bi de SuperShine parlatıcı 01

Bi de rakı beyazı var ama ben kullanmıyorum onu.

bu paketin içinden bi de tırnaklar için bant çıkıyor. ama kullanışlı değil sanki. şu elimize sürerek yaptığımız yöntem çok daha kolay.. sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
flormar french set ne kadar ben ilk kez denicem bant nasıl yapştırılıo açıklarsanız svinirim

tırnak yapın cok guzel,french de cok yakışmış.yazın bu eller ve ayaklar cok daha guzel duruyor.

Kızlar bunlarda benden :) kendim yapıyorum ben ve herkes de çok beğeniyor ellerimi bakalım siz ne diceksiniz :))) burda bebek seviyodum yaptığımda çekip kycam mutlaka :)))

adsz111.png

hepinizin tırnakları süper ama benim tırnaklaım uzadıkça içe doğru kıvrılıyor özellikle işaret parmağım bunun için öneriniz varmı

Back