• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığımız French Manikürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tripili mükemmel gördüğüm en güzel tırnak şekillerinden biri nasıl törpülüosun

Canım çok sağol. Başka bir konuda bir arkadaş daha sormuştu. Dümdüz törpülüyorum uçlarını, kenarlarınıda tırnağımın şeklinin daha ince görünmesi açısından aşağıdan yukarı doğru git gel yaparak yine düz törpülüorm eğer ki köşeler çok sivri gelirse hafif yuvarlıorm köşeleri ama çok hafif. Çünkü bazen kendimi yaralayabiliorm o köşeler yüzünden.sırnaşık şey

Ve burda çok uzun değiller french sayesinde uzun gibi duruolar. Uzun hali çok daha güzel diyorlar ama ellerim ztn ince uzun. O yüzden ben cadı gibi olduğumu düşündüğümden kısa tuttum tırnaklarımı.

ış çizgileri düzgün çekmede bitiyor ki ben çok fazla uğraşmıorm bile çünkü çizgi çekme konusunda ustayım diebilirim sanırım bu da resim kabiliyetimden kaynaklanıyor. ış çizgileri tek seferde düz çekip temiz çalışmakta.yerimseniben

maşallah canım dehşet olmş tekrar söylüorum ellerine sağlıkkk ben böle direk küt törpüleyemiırum bir türlü küt olanlar da çabuk kırılıo

ben alix avienin french setini kullanıyorum ama rakı beyazı yerine 118 numara pembemsş bş renk var çok daha doğal onu ve 28 numara ten rengi olanı kullanıyorum

sıyırmaktan kastettiğini anlamadım ama ben flormar'ın french setiyle yaptım, onun içinde uygun renk ojeler var, bir de bantlar var, bantı yapıştırıyorsun tırnağının ucuna ondan düzgün oluyor. Ama bak burada video var, http://www.videojug.com/film/how-to-give-yourself-a-french-manicure
orda base coat filan diyor ama zorunlu değil o.

evet ben de sıyırmaktan ne kastediyorlar anlayamadım :))) ojeyi başparmağın etli kısmına sürüp diğer elin tırnaklarıyla sıyırıoruz diyolar ama nasıl sıyrılıyor ben beceremedim yahu ? normalde kendm yapıorum da bantsız öyle süper düzgün olmuyor ama..
bilen biri anlatabilir mi acaba ? :)

Son düzenleme:
maşallah canım dehşet olmş tekrar söylüorum ellerine sağlıkkk ben böle direk küt törpüleyemiırum bir türlü küt olanlar da çabuk kırılıo

Evet tatlım kütler ovallere istinaden çok daha çabuk kırılıo. Ben canım sıkıldıkça oval canım sıkıldıkça düz kullanıorm. Mesela eşim ve annem ovali elime daha çok yakıştırıo hemde kırılmadan uzun süre kullanabiliorm fakat düz kullanıcaksamda kısa tutup kullanıorm soyulmak dışında kırılmıo çoğu zmn. Birde ben tırnaklarımı hiç havalandıramıyorum devamlı ojeli, ojesiz gören pek yoktur. Sanırım bundanda soyuluo. Bakım yapmakta önemli.

Evet tatlım kütler ovallere istinaden çok daha çabuk kırılıo. Ben canım sıkıldıkça oval canım sıkıldıkça düz kullanıorm. Mesela eşim ve annem ovali elime daha çok yakıştırıo hemde kırılmadan uzun süre kullanabiliorm fakat düz kullanıcaksamda kısa tutup kullanıorm soyulmak dışında kırılmıo çoğu zmn. Birde ben tırnaklarımı hiç havalandıramıyorum devamlı ojeli, ojesiz gören pek yoktur. Sanırım bundanda soyuluo. Bakım yapmakta önemli.

sen de bendensn yani canım ojesiz kendmi eksik hissediorum ellerimi görmek istemiorum hep ojeli

kızlar bazılarınızda mavı nazar boncugu vardı cok sık durmus nasıl yaptınız onları bılgı lutfen :)

lacivert ojeyi fırçanın ucuyla tırnağına değdir çok büyük olmadan biraz kuruyunca da
beyaz ojeyi fırçayı yan tutarak değdir
o damkuruyunca en son iğne ya da kürdana laciver oje sürüp noktayı koy
nazar boncuğun hazır
kuruyunca parlatıcı cila geçmeyi unutma ki sabit kalsın

Bunlarda benim frenchlerim kızlar. Bu konuda ustayım diyebilirim.:lepi:

Bakalım siz beğenicek misiniz?:kedi:

oofff tırnaklara bak maaşallahhhhhh delikafadulden çok güzel sochic seinkilerde muhtesem benim tırnaklarım çook çirki soyuluyor kırılıyor bıktım vallaha :mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlarıda bugün sürdüm.kaydirigubbakcemile2 Bayılıorm bu renge.opuyorumnanaktan Gün ışığında çok daha güzel lolipop gibi

fotoğraf pek iyi çıkmadı ama....
fotoraf0194l.th.jpg

Tripliiii,sochic

Maşallah çok güzel tırnaklarınız elleriniz var, bakımlı, manikürünü de frenchini de güzel yapmışsınız.Tırnağın kendisini uzun olunca fazla uzatmaya gerek kalmıyor,güzel duruyo işte anacım . Ben de üstlerini dümdüz törpülüyorum ama bakınca böyle dümdüz olmuyor aşağı yukarı gidiyo :)) Yanlarını beceriyorum artık :))

chocolatestar seninki de dediğişik bir çalışma olmuş :)

Son düzenleme:
ayy sochic ve trpiliii tırnaklarınıza hasta oldummm maşallah ya
tırnaklarım o kadar kötü ki hep soyuluyor azcık uzatsam yanlardan hemen kırılıyor
çook istiorum hep uzun tınaklarla gezmek ama olmuyo :gitme:
tırnak şekillerinizde harika bu arada

lacivert ojeyi fırçanın ucuyla tırnağına değdir çok büyük olmadan biraz kuruyunca da
beyaz ojeyi fırçayı yan tutarak değdir
o damkuruyunca en son iğne ya da kürdana laciver oje sürüp noktayı koy
nazar boncuğun hazır
kuruyunca parlatıcı cila geçmeyi unutma ki sabit kalsın

Saol cnm denicem hemen eve gidince :)

Back