- 6 Kasım 2008
- 4.458
- 4
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minel cnm artık dudak fot.ı eklemeyi dusunmuyordum ama sen istedigin için ekleyim dedim =) umarım rengini begenirsin fıstıgım demin koydugum avon kucuk testerleri ust ustte surdum
kızlarr şu photoshopla ilgili hepsini okumadım ama eğer şu dudak çevresinin aybke kullanıcısında çok pürüzsüz gözükmesinden bahsediosanız onda haklısınız yanii bariz bellii fotnun o kısmınla oynandığı hiçbi insa evladının teni böle değildir.hem photoshop desen bilee kimse sana aa neden yaptın demicekki ihtiyaç duymuşsundur yapmışsındr daha hoş gözüksün diee.lütfen biraz gerçekçi olup yalan sölemeyelim sanal ortam olabilir burası ama insanların gözleride kör değillklava:
sagol kuzummmm benimmmmmm herkes koysun senlenssin topigimizoff livim ne kadr hoş dudakların maşallah canım ya sür sürüştür koy topige gözümüz gönlümüz açılsın ayolalkisalkisalkis
kımın sekerler ben anlayamadım konuyukesinlikle katılıyorum meraklı ve çok bariz fotoshop var yani inkar edilemiycek kadar açık
ben de merak edip baktım canım photoshop yani herkes anlamış zaten gayet ortada..
belki arkadaş photoshop değil make-up pilot veya picasa demek istemiştir -tatlicadiarzu-
ens evdıgım rujum.. stila brown sugar
ay bıyıklarım cıkmıs :)))))))))))))))))))))))))) igrencimmmmmmmmmm.Halle berry gibi olmusum :)))))))))
bana gore dudak topiginin tartısılmaz en guzel dudaklısı daliah tır