- 4 Ağustos 2009
- 2.004
- 0
rujun markası ne canım??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Livim sen hep natural renkleri mi seviyosun canım öyle de çok yakışıyor da bir kere canlı bir renk sür bakımm bi tatlışımmm
kızlar hepinizin dudakları cok hos ama gunluk hayatta bu renkleri kullanıyor musunuz ?
ilaydahey numaralarını ve markalarını yazar mısın canım çok güzelllllerr dudaklarda öle:)
ben genelde açık tonlar kullanabiliorum gözler yeşil bi de beyaz tenli olunca koyuu çok tuhafıma gidio süremiorum maaleseff livim.hele hele bi kere yanlıklıkla yurtta arkadaşın kırmızı rujunu merak ettim sürdüm o da kuruyunca kalıcı oluomuşş siliom siliom çıkmıoo derse o rujla gitmek zorunda kaldımm baya bi dikkat çektimmmm anlıycağın:):):)
ben kendi adıma ruj kullanmıyorum bile kullanırsam bitane dudak rengi rujum var o kadar bunu pcde gezinirken gördüm hoşuma gitti hiç yoktur öyle özellikle dudak fotom falan hep bakınıorm bu topiğede oyle bende koyayı dedim bulmuşken =)
bebegim benim cok sagol ...hiç oyle bir rujum yok kı bulursam surerim ama fıstıgım=)
mutlaka bekliyorum datlummm:asigim: