canım benim yeni gördüm...çok güzel dudaklar ve harika bir ruj rengi....ne kadar da yakışmış....pembe renk ancak bu kadar yakışır...:asigim:
bu da benim dudak makyajım....sizler kadar kesinlikle iddialı değilim..hemen belirteyim...Göksunun dudacıklarını görünce heveslendim işte...zemuszemus
evet canım benim..senin dudaklarından ilham aldım....az önce çekip bıraktım....:roflol:
oyhh bişi dicektim de yanlış anlaşılırım sonraaa zemuszemus
kız süpermiş dudaklarınnnn yeni mi çektin fotoyuu
bu da benim dudak makyajım....sizler kadar kesinlikle iddialı değilim..hemen belirteyim...Göksunun dudacıklarını görünce heveslendim işte...zemuszemus
ne diyecektin kıss, merak ettim valla söyleseneeeeeee!!!...delikafadulden
fıstıgımmmmm aslında annemin ruju bende arada sırada kullanıyorum fena degil cnm ama flormarın bir ruju vardı 223 numara onun rengine hastayım kahverengi pembe arası inanılmaz guzel bir tonu var onu kesinlikle denemelisin sekerrrrrama ben bu rujun renginide çok beğendim:asigim:livim inanırmısın flor mar rujum hiç olmadı,nasıl memnunmusunCADIARZU
kızçelerr ben doğall duran ama yine de ruj oldugu belli olan bi renk istiorum ne tavsiye edersiniz?? .canım livim senin rujdan sipraiş ettim istanbuldann kuzenim getircek benim kargomda o:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?