- 6 Kasım 2008
- 4.458
- 4
- 36
kızlar flormar 237 fotda rengi pek cıkmamıs rujun hos bir rengi var
kıss livvv , taylor da nerde böyle dolgun dudaklar şekerim maaşallah. ewet renk pek çıkmamış bu arada:)))fisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Livim ve aquam nasıl benziyorsunuz öyle siz dudaklar maşallah :1shok:
kızlar benim ruj arada kaynadı gitti he zaten bi tane rujumuz var hiç yorum yapan olmadı:1no2::çok üzgünüm:ruju begenen olmadı mı yoksaa:uhm:
ay cnm cok hos :) bebegim avon red oneriyorlar bende hiç kullanmadım bilmıyorum
kırmızının tonu cok guzel cok begendim
vallaha mı =) kız angelina kım ben kım anam ben halt edeyimliv85 kuzum ya ne bu dudaklar angelina jolie halt etsin sekerimsositososito
sagol balım ama taylor ne anlamadım kıne sekerkıss livvv , taylor da nerde böyle dolgun dudaklar şekerim maaşallah. ewet renk pek çıkmamış bu arada:)))fisfisfis
dimi seker ten renklerimiz fln cok benziyorLivim ve aquam nasıl benziyorsunuz öyle siz dudaklar maşallah :1shok:
fıstıgım nasıl bir tane rujun var aaaaaa bu kadar guzel dudaklar farklı tonlar nasılda yakısır ...baska renkleride bekliyoruzkızlar benim ruj arada kaynadı gitti he zaten bi tane rujumuz var hiç yorum yapan olmadı:1no2::çok üzgünüm:ruju begenen olmadı mı yoksaa:uhm:
kırmızının tonu cok guzel cok begendim
vallaha mı =) kız angelina kım ben kım anam ben halt edeyim
sagol balım ama taylor ne anlamadım kıne seker
dimi seker ten renklerimiz fln cok benziyor
fıstıgım nasıl bir tane rujun var aaaaaa bu kadar guzel dudaklar farklı tonlar nasılda yakısır ...baska renkleride bekliyoruz
cnm ya renk soleni yasattın bize harikasın ozellikle pembe kırmızı arası olan rujuna bittim
ama ben bu rujun renginide çok beğendim:asigim:livim inanırmısın flor mar rujum hiç olmadı,nasıl memnunmusunCADIARZUkızlar flormar 237 fotda rengi pek cıkmamıs rujun hos bir rengi var
en üstteki çok hoş durmuşvereliniortak
gerçekten güzel bir renkmiş...ben de ilk defa kırmızı ruj alacağım...rengini ve markasını yazabilir misin rica etsem canım?....a.s.
yesinler senin pembiş rujunu. çok yakışmış rengi çok hoş:))-tatlicadiarzu-