E
EU2
Ziyaretçi
son zamanlarda en cok kullandıgım rujum revlon 359 naturally nude rujum :)
livcim bayıldım rujun rengine:dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dilay,biraz daha küçük yazsaymışın tam olucakmış:roflol:mikroskopla okucam kızkaydirigubbakcemile3Dudak makyajımmm
aquam cidden çok açık rengi ya güzel dudaklarına koyu renk yakışıo bence opuyorumnanaktan
bu da benim sadece parlatıcılı dudaklarım...çoğunlukla parlatıcı kullanıyorum....bugün vicks sürerek başka bir resim çekeceğim...bakalım arada ne gibi farklılıklar olacak....
bu arada kırmızı ruj hiç denemedim...kırmızı rujundan memnun olan arkadaşlar marka ve nosunu yazabilirler mi acaba?....:kedi:
kızzlar bunlarda benden. daha önce eklemiştim ama gerilerde kaldı.
flormarın 9 nolu parlatıcı rujunu kullnadım:)))-tatlicadiarzu-
rengi bu kadra soluk değil resimde öle çıkmış.
Eki Görüntüle 20984
Eki Görüntüle 20985
Eki Görüntüle 20986
ay teşekkür ederim canım. ama ne yapayım kıss benim kociş işe anca öğlen gidiyor , dudak mı kalıyor o zaman. akşama kadar anca kendine geliyor garibim dudaklarım.:jeyyar:-tatlicadiarzu-ay cnm cok hos :) bebegim avon red oneriyorlar bende hiç kullanmadım bilmıyorum
bebegim bu kadar guzel dudakların harika bir rujun var diye bizden esirgiyorsun bu guzelligi aaaaaa bu arada ten renklerimiz cok benziyor