- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen mısn normal olur mu melegim ya angelina gözlümsun benimmmmmmmm
birsey degil gul yuzlum
canım bence koyu sürmelisin, rujun rengi çok hoş yakışmış.:lepi:
sagol tatlım bi sen yorum yapmışsın koskoca kk da çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
bende yorum yapmıstım ama
livimm buldum yorumunu tatlım dikkat edememişim k.bakma güzel sözlerin için de ayrıca teşekkür ederim.ruj pek kullanmıyorum bunu da sadece renklendirmek için aldım hafifce süreyim diyeeeeennnopuyorumnanaktan
fıstıgım nasıl bir tane rujun var aaaaaa bu kadar guzel dudaklar farklı tonlar nasılda yakısır ...baska renkleride bekliyoruz
liv müthişsin yakaydirigubbakcemile5:lepi:rengi boyleymıs cok guzel kahverengi tonlarında ...
livimm buldum yorumunu tatlım dikkat edememişim k.bakma güzel sözlerin için de ayrıca teşekkür ederim.ruj pek kullanmıyorum bunu da sadece renklendirmek için aldım hafifce süreyim diyeeeeennnopuyorumnanaktan
liv müthişsin yakaydirigubbakcemile5:lepi:
hayatım asla ruj olduğu belli değil,kahve tonlarında ama müthiş hoş bi rengi var,annem almıştı bana,o gün bu gündür kullanırım(bittikçe alırım:asigim:)
benim köftemsi dudaklarımlülülülülülü
haklısın liv,amaç dudakları değil ruju göstermek değil mi ama:))1fotodaki rujumun adı silinmiş bilemiyorum,2. de flor mar 43 no ve üstünde avon jojoba yağı var
aslii canım rujlarını beğendimm ve ayrıca dudak yapın ve dişlerinde hoşş beyazbyeazz dişlerin var inci gibi parlamış aradann
cnm kesinlikle kullanmalısın fıstıgım bak ne yap biliyor musun kırmızı bir ruj al onu ilk once sur sonrada peteceyle sil ...sildikten sonra bile inanılmaz hos bir goruntusu oluyor rujdan hoslanmıyorsan bu sekilde kullanabilirsin balımm
canım bence, bu dudaklarla iddialı olsan, kimsenin bişi diyecek hali kalmaz. foto biraz bulanık çıkmış sanıırm. ama rengi gzel rujun yakışmış:):lepi:
Aysecikcikk bncee dudakların çok güzell canımm:kedi:
kıs yerim ben o dudakları bayıldım cok lolita duruyor cnm dudakta mı renkte mı iddalı degilsin
ayşecikcikcanikom çok güzelmiş dudişlerinzemuszemus