Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yuhanna ve okypete dudaklarınız çok güzelmiş vallahi.. benimkiler yamuk yumuk, belki cesaret edersem koyabilirim...
kzlar bşy sormak istiyorum ruj surmek istiyorum ama dudaklarm buyuk oldugu içn her renk gtmıo szce hangi renk kullanmaylm? herkes okdr söyluo dudaklarn ne kdr guzel die bari onları vurguliim hehe:)
katılıyorum benımde cok hosuma gıttıbu çok güzelmiş ayrıca far sürmek hiç aklıma gelmemeişti birde ben deniyim kaydirigubbakcemile3
teşekkürler canım, denıcem bu sekıldea.s.:1hug:Dudağının rengindeki kalemle üst dudağının hatlarını biraz dışarıdan çiz ve dudağının içini bu kalemle boya,alt dudağını ise taşırmadan çiz ve bunun da içini kalemle boya, üzerine lipglossunu sür, tamamdır:)...a.s.
bence dudak kalemi kullanma,kullansan da kesinlikle taşırmadan içten çiz hattını,mat ve koyu renkler sana ii gider sanırım çünkü açık ve parlak rujlar dolgun gösteriyor
Bilgencim dudakların ve rujlarının rengi çok güzel. Özellikle ilk resim bi harika. Hem sevimli hem seksi olmuş ayol:jeyyar:
Rujunun numarası ve markasını alayım :)
bu da dudaklarımı kalın gostermek istedigimde yaptıgım naturel bi dudak makyajı