- 16 Şubat 2008
- 672
- 0
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gerçekten çok güzel dudakların var .Allah özenmiş yaratmış .Doğal halinde , çok güzel .Ne yapsan yakışır :1hug:olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-tatlicadiarzu-
dudak makyajım renkli yada seffaf parlatıcılardan ibaret
kesinlikle ruj sürmekten nefret ediyorum
göz makyajımı koyu yaptıgımdan dudaklarımı on plana cıkarmıyorum
ki zati öyle on plana cıkarılcak ahım sahim guzel dudaklarım yoktur :ecrin_bebek:
remezan dolayısıyla dudaklarıma bişi surmuyorum
bunlar geçtigimiz aylardan fotolar
Prensesim , son resimdeki dudak makyajın gerçekten çok hoş .Süper olmuş Şeniz
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
golden rose long-lastıng 107 cnmcanım dudakların çok hoş ama sürdüğün ruju çok beğendim. markası ve rengi nedir?
Dudaklarım pek güzel deil benim,ben de kırmızı ve bordo hariç ruj kullanmaktan nefret edenlerdenim,parlatıcılar ve fırçalı açık tonlarda glosslar favorim,nerdeyse sayısız çeşit çeşit,renk renk parlatıcım var,ıslak görünümlü doğal tonlarda dudaklar bana çok daha sexy geliyo
bu pembe tonlarda simli parlatıcılıyla
bu en sevdiğim parlatıcım altın sarısı ve pırıltılı
Bu sadece seffaf parlatıcı ve dudak kalemi
Bu da vazgeçilmezim kırmızı :)
Bu arada bunları evde yaptım yani yüzümde herhangi bi makyaj yok fondoten pudra gibi,o yüzden çok güzel durmuyo sanırım :uhm:
şimdi oldu sanırımkaydirigubbakcemile5bu da benimkiler:)
dudakların mı güzel değil. ilahi,yuhanna,herkes bu dudaklara sahip olmak için silikonla şişirtiyor. çok yakışıyor ruj sana..ve kırmızı harika durmuş...
Bunun rengi çok hoşuma gitti,ama sanki 1-2 ürünün karışımı gibi geldi bana,nsl yaptın anlatır mısın?
Dudaklarım pek güzel deil benim,ben de kırmızı ve bordo hariç ruj kullanmaktan nefret edenlerdenim,parlatıcılar ve fırçalı açık tonlarda glosslar favorim,nerdeyse sayısız çeşit çeşit,renk renk parlatıcım var,ıslak görünümlü doğal tonlarda dudaklar bana çok daha sexy geliyo
bu pembe tonlarda simli parlatıcılıyla
bu en sevdiğim parlatıcım altın sarısı ve pırıltılı
Bu sadece seffaf parlatıcı ve dudak kalemi
Bu da vazgeçilmezim kırmızı :)
Bu arada bunları evde yaptım yani yüzümde herhangi bi makyaj yok fondoten pudra gibi,o yüzden çok güzel durmuyo sanırım :uhm: