Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm aslında üst dudagım ince ama kalemle kalınlaştırıyorum.içini boyuyorum.ve ayrıca alt dudagı dolgun gostermek için koyu renk surun tamamına dudagın tam ortasına ya parlatıcı yada 1-2 ton acık ruj surunçok güzel olmuş, artezzz, bende ıstıyorummmm, çok dişi duruyorryerimseniben
cnm kalemle ıstedıgın gıbı cızıyosun dudaklarını tasırmadan.içini boya.kesınlıkle fırcalı ruj kullan.hatta kalem yerıne fırcayla ruju kalem gıbı cekersen daha ıyı olur.keşke vıdeo gnderebılsem(makyaj yapıp) teknık olarak ıyı olur.vıdeoyla daha ıyı anlaşılır ama ne kadar guvenlı bılmıorum.nolur nolmazartez çok güzel maşallah nasıl yapıyorsun anlatsana
saol cnm makyaj yapmayı cok sevıyorum.ve yaptıklarımı paylasabıldıgım için mutluyum.gorsel olarak ınsan daha cok fıkır alıor.Canım maşallah çok hoş olmuş dudak makyajın.rujun renginede bayıldım.makyaj konusunda çok becerikli gördüm seni yerimseniben
saol cnm ne haddıme kurs vermek.bıras teknık bıras becerı ve SEVMEK gerısı gelıo=)))bence arztez bize kurs vermeli.:teytey:dudak kalemini çok güzel çekmişsin.tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum:hooray:
[/QU
arztez çok güzel olmuş rujun rengi çok güzel bize markasını ve numarasını yazabılırmısın:asigim:
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
koyu renk ruj olduğu için sürmesi cok zor oldu walla. her ne kadar resimde acık renk çıkmışsada kullandığım ruj aslında koyu bir kırmızı.göz makyajından yapması zor oldu benim için kaydirigubbakcemile2 şakkıdı
cnm 2-3 rengi karıştırıp yaptım.ruj setım var flormar 9 lu far gıbı.kafama gore karıştırıp yaptım[/QU
arztez çok güzel olmuş rujun rengi çok güzel bize markasını ve numarasını yazabılırmısın:asigim:
cnm cok gusel renk.cokda gusel surmuşsun.kırmızı renge bayılıyorum.yakışana cok yakışıor.bnde yenı aldım cırt bı kırmızı hemde cok ucuza.onu da deneyıp resımlerını gndercem[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
koyu renk ruj olduğu için sürmesi cok zor oldu walla. her ne kadar resimde acık renk çıkmışsada kullandığım ruj aslında koyu bir kırmızı.göz makyajından yapması zor oldu benim için kaydirigubbakcemile2 şakkıdı