golden rose perfect shine 225 cnm
bilmem
çook teşekkür ederim cnm. bugün hem golden rose 225 hemde maybelline color sensational in yeni serisi çıkmış ondan 190 brilliant cherry i aldım. aynı isim ve numaradan watershine serisindede varmış. maybelline bende tam vişne rengi gibi durdu . 225 daha kiremit kırmızı gibi ama 2sinide çok beğendim....
Gereksiz yorumlarda bulunmayın lütfen dudaklarımda silikon olsa doğal değil diyebilirsiniz ama doğal estetiksiz dudağım için böyle gereksiz yorumlar yapmaya hakkınız yok şişte durabilir incecikte durabilir laf söylemek kimin haddine
loreal 31 cnm nosu
tamam cnmm rengi kiremit dimiii bunun:)
bu son ekledigin açık penbe nude bir enk gibi geldi banaaa
evet cnm kıremıt rengı o oncekı ekledıgım bu pembe olan da telım cok kotu cekıyo bu ruju ben ben uc kat surdugum halımdı ama o kadar acık cıktıkı aslında ıkı uc kat surunce tam da fosforlu gıbı duruyodu aslında ama bu halını sen bırınce kat surmus gıbı dusun
valaa çok açık renk geldi bana cnm rengii başkaa ne renkler,n varr bu çok açık bir renk kiremitt rengini begendim:)
Arkadaslar bunlar benim makyajsiz dudaklarim ama her zaman böyle pembe olmuyor malesef. Su dogal pembelige de ölüp bitiyorum, insana en yakisan renk teninde mevcut olan renkmis meger.. Bu rengi hangi markada ve numarada bulabilirim.
Bu arada Tryamour, bordo ruj swathcini ekleyecegim, bir türlü ekleyemedim fotograf makinem bozuldugu icin. Yarin gün isiginda telefon kamerasiyla cekip ekleyecegim.
Arkadaslar bunlar benim makyajsiz dudaklarim ama her zaman böyle pembe olmuyor malesef. Su dogal pembelige de ölüp bitiyorum, insana en yakisan renk teninde mevcut olan renkmis meger.. Bu rengi hangi markada ve numarada bulabilirim.
Bu arada Tryamour, bordo ruj swathcini ekleyecegim, bir türlü ekleyemedim fotograf makinem bozuldugu icin. Yarin gün isiginda telefon kamerasiyla cekip ekleyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?