Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha önce golden rose almıştım. Ama yıllar önce. 7 yıl önce falan... Hiç beğenmemiştim.
Bir de geçen yıl vişne çürüğü rengi aldım. Rengine öldüm ama malesef 1 dakika bile kalmıyor dudağımda.
Birkaç kez usanmadım denedim kullanmayı ama sonuç hep hüsran.
1 dakika bile nasıl kalmaz dudağımda anlamış değilim. Dudak kalemi de aynı şekilde. ((
Harika renkleri var halbuki. ://
Yine de bakarım. :|
Teşekkür ederim minikcim :)
teşekkür ederim melisiim =)
.......
Maybelline in de nosunu aliim. Çok güzel görünüyor gerçekten.
Sephoranın bir yerlere not ettiğim rujları var. Bakmam lazım o zaman hemen. :))
benim dudaklarım çok ince önerebileceğiniz dolgunlaştırıcı ya da dolgun görünmesi için bildiğiniz tüyolar var mı?
çok tatlıymış rengi nosu kaç =)
minikkkk senden de bekliyorum kiraz rengi ruj önerisi.
Evet biraz vişne çürüğü gibi bir ton arıyorum aslında.
Macin önerdiğin ruju fazlaca kırmızı, o yüzden benzetemedim benimkine.
Bende bir ruj var, goldenrose du sanirim, bir ara ucugum gecince sürüp koyarim. Visne cürügü renginde, kokusu da öyle kahverengi rujlarin kokusu gibi igrenc degil. Tarcin kokuyor..
deorah watsondan bulabilirsin miniğim:)
nosu 800 cnm:)
Hmm bekliyorum o zaman.
minik sephoradan tavsiye edebilceğim ruj yok. Bir ara bakıp not etmiştim ama bulamadım notu. :/
evet kalıcı değil malesef ama bu rich serisi başarılı oldukça, uzun süre kaldı dudağımda peçeteyle bi kısmını almıştım üstelik işten çıkarken sürdüm 2-3 saat sonra eve geçtim aynı şekilde duruyodu beğendim bu sefer ama bütün gün çıkmayan bir şey istersen sephora kesinlikle geçenlerde bi kongre vardı sephoranın kırmızısını sürüp gitmiştim tamam ciddi bi ortam ama bu kadarını beklemiyordum insanlar ilk defa kırmızı ruj süren birini görmüş gibi tepki verince çıkarıyım dedim ama sadece peçete ve suyla çıkarmak mümkün değil bi 15 - 20 dakika kremle falan sildim pudramı tekrar sürdüm yeniden makyaj yaptım resmen ancak öyle oldu =)
Maybeline'nin bu bordosu da güzel
Eki Görüntüle 361992
kiraz tonlarında bunu buldum
Eki Görüntüle 361993
Eki Görüntüle 361994
rica ederim =)
o nası dudaklar ya öyle şişirilmiş gibi hiç doğal durmuyoo
benımkımı cnm ???
vala sısık mısık degıl benım normalde ust dudagım ıncedır cok degıl ama ınce alta gore ben bole resımdkeı gıbı gulunce dudaklarım bıraz kalınlasıyo normalde ust bıraz daha ınce aslında bı de yakın cekım ya ondan sana ole gelmıs olabılır