tırnaklarım kat kat soyulduğunda flormar 3in1 kullanmıştım ojenin altına 3-4 ay çok faydasını görmüştümalda sakın flormarın alma bi moka yaramıo
senin denediklerini sanırım ben hiç kullanmadım cnm sadece bakım yağını ve 3in1 onarıcıyı kullandım..ben kullandım flormarın bir kac urununu sonra yaglı geldi cok bıraktım kurutucusu fln işe yaramıyor zaten golden rosenin kurutucusunu kullanıyorum ben size yarıyorsa kullanın tabi şimdi tırnak etlerim için lush lemonny flutter kullanıyorum 20 tl oda krem ama aylardır bende gitmediçok işe yarıyor tırnak etleri için tırnagıda cabuk uzatıyor
senin denediklerini sanırım ben hiç kullanmadım cnm sadece bakım yağını ve 3in1 onarıcıyı kullandım..
gri oje yapmayı planlıyorum anlattığın gibi şırıngayla damlatıcam sen ne tavsiye edersin
bir de oje havuzun gerçekten süper
o kadar ojeyi nerde saklıyosunn ben renkleri göremeyince kullanamadığımdan habire atmak zorunda kalıyorum eski ojelerimi
ee yanyana dizince de çok yer kaplıyo (renkler anca öyle görünüyo)??
you know inanmıyorum sanaaaa,aman allahım sonum böyle olmasın nolur ben dolaba sığamıyorum zaten :18::18:
kızlar büfe üzerine renk renk dizsem olmaz mıama gelen giden yürütür olmaaz
benim şimdi bile yurutuolar gecen annem geldi 20 tanesini göturmus bide manikürcüsüne vermişyok bi daa sana oje ddm
daha öncede yazmıstım cnm bak gösterim
bunu dolabıma astım raflı bu
içinede bölmeli kutular var ojeleri renklerine göre bölmelere yerleştiriyorum raflara koyuyorum mesela pembe surcem onun oldugu kutuyu alıyorum dagılmıyorda
aslında o bakım yagı sanırım limon kokuyor fırcalı ondan kız kardeşimde kullanıyor ama öyle cok etkili olmadı sanırım tırnaga göre değişiyor ama yumusattı tırnak etlerini
gri ojeye gelince şimdi acık gri yapcaksan beyaz ojenin içine siyah dök koyu gri yapcaksan siyah ojenin için beyaz dök bide sırıngaya fln gerek yok cnm zaten ojenin şişesini direk bosaltır gibi yapma az az döker gibi yap damlıyor o zaman
çatlayan oje yaptım bu sefer depembe catlayan ojenin içine az flormar m 120 döktüm calkaladım cok guzel olduuuu
çatlamaz fln diye ödüm koptu sormaama azcuk mor döktum ondan bişi olmadı kıvama
onlar istediği kadar 4 renk çıkarsın, you know imalathanesinden haberleri yok
ay daha ne renkler var aklımda yeşil gri flnda yapcem
Kızlar ya ben tırnaklarıma bakım yapmak istiyorum bu sıralar vazelin vs denedim. Ama şu tırnak etleri içinde bişiler kullanmam gerek. Golden Rose yada Flormarın bakım ürünleri nasıl?
You Know Lush demişsin ben izmirdeyim ve çoğu yer adını dahi duymamış bunun
bide el pelingi istiyorum var mı tavsiyeniz?
bunlarda benim ojelerimmm bazılar yer kalmadı kutuda
hmmm mükemmeller
youcum bi sorum var sana
ortadaki yazı varya hayallergercekolsa, ''ek''nın altında eflatun desem değil mavi desem değil, dikdörtgen şişeli bi oje var, şişesine bayıldım onun markası ne, pek oje kültürüm yok çok alıyorum da hep pastel alix avien golden rose alyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?