• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığım Ojeler

lila canım o american apparel gitti gidiyorda var 9.9 cok guzel ve biliomusun bnde şişesine bayıldııgm için buldukca topluyorum:27:0

benim internetten alışveriş kültürüm yok pek malesef :/
yengeme söyliym o alırsa bana da alsın :52:
nasıl mükemmel bi şişe o ya =) google'dan baktım şimdi rengarenk resimlerini gördüm bide içim gitti:27:

teşekkürler:71:

bunlarda benim ojelerimmm bazılar yer kalmadı kutuda

_DSC0035.jpg

dilekcim allah arttırsın :)) hepsi çok güzel gözüküyor ay bu bölümü nerden gördüysem banada hastalık geldi yaaa :52:

aaa öyle mi O_o ben 1-2 ay önce kadıköy çetinkayadan aldım, belki de ellerinde kalanlardır :27:
yolun düşerse bi uğra belki hala vardır

she ojeler tedavülden kalkmış ya niye ki :( :50:

oje manyakları 1. sahne

çetinkaya'daki oje kavanozuna aynı anda 2 el uzanır, biri yorgun biri tourmaline :60: bir tek burada kalmış demişlerdi der biri, diğeri de evet evet internette okudum ben de:9:

:27:

ahaha olabilir falla ya bazen başıma geliyor :D:D

:9:

ya canım hayırdır, şimdi gördüm mülakatzede yazıyor :18: oje renginden dolayı diiil di mi??? :83:

bu arada lafı geçmişken bunu da konuşsak, iş görüşmelerinde ne renk oje uygun düşer sizce? ve tabii meslek grubuyla birlikte, haydi bakalım beyin fırtınası :46:

ya canım hayırdır, şimdi gördüm mülakatzede yazıyor :18: oje renginden dolayı diiil di mi??? :83:

bu arada lafı geçmişken bunu da konuşsak, iş görüşmelerinde ne renk oje uygun düşer sizce? ve tabii meslek grubuyla birlikte, haydi bakalım beyin fırtınası :46:

ben frenchi ve hanım hanımcık gösterecek açık renkleri tercih ediyorum..özel hayatımda da tam tersi nerde cart renkler orda ben :D:D işe alınınca diğer renklerimi de göstericem,şimdilik hanım hanımcık bilsinler :D :52::52:

aaa öyle mi O_o ben 1-2 ay önce kadıköy çetinkayadan aldım, belki de ellerinde kalanlardır :27:
yolun düşerse bi uğra belki hala vardır
canım evet benim de aklıma orası geldi de azıcık ters yerde kalıyor bana, bir ara bakıcam oraya da..

senin meslek neydi ki canım çalışıyor musun ? mesleğine göre occe rengini söyliycem :52::52:

gercekten mi :27: bakmak lazım

canım iveet :42: şişeleri çok hoşuma gitti fiyatı da uygun 2,5 tl idi..ama ben almadım ya kendimi frenlemem lazım artıkın, bir de o golden rose nail artlardan 3 renk aldım, gümüş rengi,altın rengi,siyah..başka konada uygunu var mı onların ,yoksa o serinin hepsi mi konada uygundur ?
ay bir de onların baya iri iri simlileri vardı,onlar konadda güzel durur mu bilemedim ben?

bir de canım sen hangi asetonu kullanıyordun..

Son düzenleme:
canım o zaman sana çılgın renkler olmaz :D :9:
bak sana güzel bir oje rengi buldum hem de yeni çıkmış golden rose fantastic, çok beğendim..
]

en çılgınların kırmızılar ve fuşya işte benim de :9: ama iş görüşmesine olmaz.

flormar 413 e benzettim accık ama ben pek ayır edemiyorum renkleri, her renk güzel ya :78::78: aaa onu da süremedim daha, oyy birikti evde sürmediklerim , biraz almasam mı acep, ama duramıyorum kiii:52::52::52:

canım iveet :42: şişeleri çok hoşuma gitti fiyatı da uygun 2,5 tl idi..ama ben almadım ya kendimi frenlemem lazım artıkın, bir de o golden rose nail artlardan 3 renk aldım, gümüş rengi,altın rengi,siyah..başka konada uygunu var mı onların ,yoksa o serinin hepsi mi konada uygundur ?
ay bir de onların baya iri iri simlileri vardı,onlar konadda güzel durur mu bilemedim ben?

bir de canım sen hangi asetonu kullanıyordun..

onların hepsi konada uygun mavi haric pembesi cok guzel bak ama simlileri alma konad olmaz onlarla birde flormarın nail art mavisi var onu al bak dur ben sana yazayım ben asetonu eminönunden aldım 1 lt 5 tl aseton kokmuyor :27:

Back