413 ünüzü yiyimalın siz bir öneri daaa bakın bu chanelin cakması nosu 69 pastel böle gri gibi ama böle camurlu gibi ama mor gibi
yi tabii
he bu sanırım alix 240 küsurdu sanki füme gibi duruyo ışıkta mor oluyooo, henüz sadece deneme çekimi için kullandım gün boyu kullanmadım hiç ama yakında sürerim bakalım gün ışığında nasıl duracak, çok güzel yafff, bu sanki daha mı mor durmuş neee
you_know um ben sana birşey soracağım cnm yaa ben pastel lacivert oje aldım onu sürdüm çıkardığımda güzel çıktı da tırnağımda hafif ama çok hafif lacivert iz kaldı sanki koyu renk ojelerde olur mu böyle bana önerebileceğin birşey varmıdır tatlım
you_know um ben sana birşey soracağım cnm yaa ben pastel lacivert oje aldım onu sürdüm çıkardığımda güzel çıktı da tırnağımda hafif ama çok hafif lacivert iz kaldı sanki koyu renk ojelerde olur mu böyle bana önerebileceğin birşey varmıdır tatlım
bu daha mor duruo ama seni koyu mor istiosan al sana mor
alix avien 234
hmmm diğeri pastel olan aynı gibi sanırım yine baktım da şişemealix versiyonu bendeki ya.
bu mor sedefli değil di mi, dur senin blogu bi didikliyim ben en iyisi, ay hala profil şeysini de edemedim kafam bi dünya kendimi veremedim ki anca deli gibi topicten topiğe koşuyom
sumağım inglotun şişeleride pastel gibi ondanbide ben tavuklu susamlı salataya bayılırım seni yiyebilirmiyim
hemen ilgileniyorum:78:
annem almış bana bi kere 413sabah demiştim, dün canımı çektirdiniz ya eskiden canım çeken yemekleri alırdı şimdi oje alıyor
sabah geçti bak akşam seni salatama koyar yerim sumakkk bana 413 ünle nispet yapmaaa
413 ünüzü yiyimalın siz bir öneri daaa bakın bu chanelin cakması nosu 69 pastel böle gri gibi ama böle camurlu gibi ama mor gibi
ojelimi ojesiz mi
ojelııııııı
yorgun savascı kız benı mı takıp edıyorsun sen,413 ıle bırlıkte bı de kahverengı almıstım..
413 sıldım sımdı kahverengı var tırnaklarda
ojelııııııı
yorgun savascı kız benı mı takıp edıyorsun sen,413 ıle bırlıkte bı de kahverengı almıstım..
413 sıldım sımdı kahverengı var tırnaklarda
hehe :)
benım esımde bu surdugumu begendı 413 u begenmedı ,hava attım o kadar bu unlu bır oje sımdı moda dıye ama begenmedı yınede ..
dün sürdügümü begenmıs ,
bugun banyoya gırmeden cıkarıcam bunları da kırmızı surecegım
esımle persembe yada cuma gunu foruma forum bornovaya gıdecegız
watson,douglas benı bekler :)
alıcam aklımda ,bır de tırnak guclendırıcı seylerden almam lazım ..
hehe :)
benım esımde bu surdugumu begendı 413 u begenmedı ,hava attım o kadar bu unlu bır oje sımdı moda dıye ama begenmedı yınede ..
dün sürdügümü begenmıs ,
bugun banyoya gırmeden cıkarıcam bunları da kırmızı surecegım
esımle persembe yada cuma gunu foruma forum bornovaya gıdecegız
watson,douglas benı bekler :)
watsonslarda mutlaka rımmel london matlastırcı vardır al hemen
alda sakın flormarın alma bi moka yaramıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?