• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığım Ojeler

kız krem rengi bir oje işte :27: flormar 95 olur

Foto%C4%9Fraf-0005jag.jpg

bayıldımm renklere yaa :) ben de çok severim tırnaklarıma bakmayı ama desenlerden pek hoşlanmıyorum malesef :( franken fikri çok ilgimi çektii mutlaka deniycem :) hatta aklıma direk beyaz içine bi miktar turuncu ve bi miktar kırmızı katıp somon ve narçiçeği arası bi renk elde etmek geldi sonucunu burada paylaşırım :)

bu arada she ojeleri nerede bulabileceğini soran arkadaşlar olmuş cevap verildi mi göremedim ama kabalcı kitabevinde she standı var bütün ürünlerini orada rahatlıkla bulabilirsiniz :34:

bayıldımm renklere yaa :) ben de çok severim tırnaklarıma bakmayı ama desenlerden pek hoşlanmıyorum malesef :( franken fikri çok ilgimi çektii mutlaka deniycem :) hatta aklıma direk beyaz içine bi miktar turuncu ve bi miktar kırmızı katıp somon ve narçiçeği arası bi renk elde etmek geldi sonucunu burada paylaşırım :)

bu arada she ojeleri nerede bulabileceğini soran arkadaşlar olmuş cevap verildi mi göremedim ama kabalcı kitabevinde she standı var bütün ürünlerini orada rahatlıkla bulabilirsiniz :34:

Satıştan kaldırılmamışlar mı? Az önce öyle bir bilgi okudum da... Bu kitabevi tam olarak nerededir?

KABALCI KİTABEVİ

İNTERNET MAĞAZASI DESTEK HATTI
(212) 522 63 05

MERKEZ
Kabalcı Yayınevi Dağıtım Pazarlama Ltd.Şti.
Adres : Ankara Cad. No:47 Cağaloğlu / İstanbul
Telefon : (212) 522 63 05

MAĞAZALAR
Kabalcı Kitabevi - Beşiktaş
Adres : Sinan Paşa Mah. Ortabahçe Cad. No:8/A 34353 Beşiktaş / İstanbul
Telefon : (212) 327 33 22
Kabalcı Kitabevi - İstinye Park AVM.
Adres : Pınar Mah. İstinye Bayırı Cad. İstinye Sarıyer / İstanbul
Telefon : (212) 345 54 44
Kabalcı Kitabevi - Bakırköy
Adres : Cevizlik Mah. İstanbul Cad. No:17 Bakırköy / İstanbul
Telefon : (212) 572 71 04
Kabalcı Kitabevi - Cağaloğlu
Adres : Ankara Cad. No:47 Cağaloğlu / İstanbul
Telefon : (212) 522 63 05

kısss ne ablasııı küçül de cebime gir, terbiyesizz hıh :63::63::51:
çetinkayada çarpışmayacam seninle vazgeçtim.. :63:

ben bu mesajı görmemişim yaa:9:

aa beşiktaş'a geçtiğimde bakarım o zaman:52::52:

:18::18::18::18::18: deme öyle amaaa,zaten artık dikkat çekmeye başladı yakın çevremde :18::18::18: bana göre gayet normal ama hani her parfümeriye dalıp farklı renk bakmanın ne sakıncası var ki :63::44:

bende öyle oldum genelde yanımda erkek kardesim oluyor yanımda sinir oluyor:1:ama oje almaktan keyif alıyorum.youknow u görünce dahada iştaha geldim:1:

hangi renklerle karıştırdınzda bu renkler çıktı ?

haki rengine bayildm tirnaklariizi nasil bukdr saglikli uzatabiliyorsnz bnimkiler uzadiktan bir sure snra ustleri pul pul suyuluyor ve incelip kiriliyorlar

haki rengine bayildm tirnaklariizi nasil bukdr saglikli uzatabiliyorsnz bnimkiler uzadiktan bir sure snra ustleri pul pul suyuluyor ve incelip kiriliyorlar
sık sık oje sürünce pul pul olup kırılması normal,aynı durum bendede oluyor,arada nefes aldırıyorum ben:49:

Back