• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığım Ojeler

manyak mıyım neyım sureklı bakıyorum :52:

cok cok cok begendım yahu hepsını surmek ıstıyorum :69:

bu arada artık nerede oje gorsem bunu you-knowa alıp göndersem mı dıye gecırıyorum ıcımden..

ama begendıgım renklerı görmelısın ,flormarın neon serısı..

yok artık bu renkten de yoktur dıye gecırıyorum ıcımden hep..

ama aklımda bır gun bır yerde karsılasırsak ,flormar n006 benden :37:

gercı baktım o renge yakın pastel var sende ..

ee yok artık you-know dıyebılırım rahatlıkla :27:

yuh sumak ne karısık yazdın oyle :1:

o neon serisinden birtek yeşili aldım ben dierleriyle anlasamadık pek:27: o yeşilide krıstırıp baska oje yaptım :52: ama senin dediğin oje sarısı demi :70: oyy cnm varsa istedigin oje söle gndrim valla he bide o pastel deil kuzu inglot :71:

vasiyetime iliştircem ojelerim kk kadınlarınındır :27:

tövbe deliiii :60: ama düşünmen yeter :69::69:

manyak mıyım neyım sureklı bakıyorum :52:

cok cok cok begendım yahu hepsını surmek ıstıyorum :69:

bu arada artık nerede oje gorsem bunu you-knowa alıp göndersem mı dıye gecırıyorum ıcımden..

ama begendıgım renklerı görmelısın ,flormarın neon serısı..

yok artık bu renkten de yoktur dıye gecırıyorum ıcımden hep..

ama aklımda bır gun bır yerde karsılasırsak ,flormar n006 benden :37:

gercı baktım o renge yakın pastel var sende ..

ee yok artık you-know dıyebılırım rahatlıkla :27:

yuh sumak ne karısık yazdın oyle :1:

bu topiclere daha az karışık yazmak ne mümkün sumak :52: bu arada nickin ağzımı sulandırıyor :56:

you knowww allah razı olsun senden zamanında pastel 25 i önerdindi, bu akşam renk sıkıntısı yaşarken gördüm sürdüm :64:

$haki2.jpg

bunlar da maviler, ama böyle cart değil koyu mavi, gayet aklı başında :9: açık tek parmakta iyi durdu ama 10 parmakta ölü gibi durdu, yaza bronz tene sürcem inşallah :8:

$mavilerim.jpg

azdırma beniii :9: bu simli gibi böylesini değil de bu tonlarda ama sedefli ya da simli olmayan mor arayışındayım yavaştan :34:

ay yatıcam yatamadım aklıma sokma daha fazla oceee:9:

iyi geceler you knowcum :71::16:

azdırma beniii :9: bu simli gibi böylesini değil de bu tonlarda ama sedefli ya da simli olmayan mor arayışındayım yavaştan :34:

ay yatıcam yatamadım aklıma sokma daha fazla oceee:9:

iyi geceler you knowcum :71::16:

delisin buna mutlaka al ışıltılı bu cok guzel hadi iyi geceler cnm

o neon serisinden birtek yeşili aldım ben dierleriyle anlasamadık pek:27: o yeşilide krıstırıp baska oje yaptım :52: ama senin dediğin oje sarısı demi :70: oyy cnm varsa istedigin oje söle gndrim valla he bide o pastel deil kuzu inglot :71:

evet sarı ,o zaman ıyı düşünmüşüm ,hehe :)

ınglot mu o arkadan pastele benzettım :27:

söylemen yeter cnım benım :29:

tövbe deliiii :60: ama düşünmen yeter :69::69:

bu topiclere daha az karışık yazmak ne mümkün sumak :52: bu arada nickin ağzımı sulandırıyor :56:

dimi :)

sumak hemde soganlııııııı ,soganlı salatalı sumak :52:

sabah sabah :27:

you knowww allah razı olsun senden zamanında pastel 25 i önerdindi, bu akşam renk sıkıntısı yaşarken gördüm sürdüm :64:

Eki Görüntüle 138353

bunlar da maviler, ama böyle cart değil koyu mavi, gayet aklı başında :9: açık tek parmakta iyi durdu ama 10 parmakta ölü gibi durdu, yaza bronz tene sürcem inşallah :8:

Eki Görüntüle 138354

benım flormar 413 daha guzel :)

begendım ama lacıvertı dde pastel 25i de..

bu aralar koyu renklere taktım :)

bugun ojelerımı degıstırcegım ,:69:

sumağım inglotun şişeleride pastel gibi ondan :27: bide ben tavuklu susamlı salataya bayılırım seni yiyebilirmiyim:27:

Bugün bütün üşengeçliğim üstümde okyamadım bütün msjları :D:D::D:52: Hımm simdi iki sorum olucak konu sahibine.

Griye bayıldım cok tok duruyo. Bi kac kez niyetlendim ama Ciğ gründü gözüme cesaret edemedim.
Bu rengi nasıl elde edebilirim :)

Bir deee ben esmerim bu renk boğar mı acaba ellerimi

Bugün bütün üşengeçliğim üstümde okyamadım bütün msjları :D:D::D:52: Hımm simdi iki sorum olucak konu sahibine.

Griye bayıldım cok tok duruyo. Bi kac kez niyetlendim ama Ciğ gründü gözüme cesaret edemedim.
Bu rengi nasıl elde edebilirim :)

Bir deee ben esmerim bu renk boğar mı acaba ellerimi

keske okusaydın yazıyor arka sayfalarda:27: ama 2 gri var hangisini sordunuz anlamadım ikisinide tekrar anlatayım
acık gri için beyaz ojenin içine damla damla siyah ekleyerek karıstırıyorsunuz

koyu gri fume gibi olan için ise siyah ojenin için damla damla beyaz ekleyerek karıstırıyorsunuz

keske okusaydın yazıyor arka sayfalarda:27: ama 2 gri var hangisini sordunuz anlamadım ikisinide tekrar anlatayım
acık gri için beyaz ojenin içine damla damla siyah ekleyerek karıstırıyorsunuz

koyu gri fume gibi olan için ise siyah ojenin için damla damla beyaz ekleyerek karıstırıyorsunuz

Çok teşekkür ederim you. Koyu giriyi cok beğendim. O nu deniycem aksam :)

yorgun savaşçı - özel mesajın dolmuş, sana birkaç kere cevap yazdım ama gönderilmedi hiçbiri...

hemen ilgileniyorum:78:

evet sarı ,o zaman ıyı düşünmüşüm ,hehe :)

ınglot mu o arkadan pastele benzettım :27:

söylemen yeter cnım benım :29:

dimi :)

sumak hemde soganlııııııı ,soganlı salatalı sumak :52:

sabah sabah :27:

benım flormar 413 daha guzel :)

begendım ama lacıvertı dde pastel 25i de..

bu aralar koyu renklere taktım :)

bugun ojelerımı degıstırcegım ,:69:

annem almış bana bi kere 413:63: sabah demiştim, dün canımı çektirdiniz ya :60: eskiden canım çeken yemekleri alırdı şimdi oje alıyor:60:

sabah geçti bak akşam seni salatama koyar yerim sumakkk bana 413 ünle nispet yapmaaa:9:

hemen ilgileniyorum:78:

annem almış bana bi kere 413:63: sabah demiştim, dün canımı çektirdiniz ya :60: eskiden canım çeken yemekleri alırdı şimdi oje alıyor:60:

sabah geçti bak akşam seni salatama koyar yerim sumakkk bana 413 ünle nispet yapmaaa:9:

413 ünüzü yiyim :27: alın siz bir öneri daaa bakın bu chanelin cakması nosu 69 pastel böle gri gibi ama böle camurlu gibi ama mor gibi :52:

100_0852.jpg

Back