lila canım o american apparel gitti gidiyorda var 9.9 cok guzel ve biliomusun bnde şişesine bayıldııgm için buldukca topluyorum0
bunlarda benim ojelerimmm bazılar yer kalmadı kutuda
she ojeler tedavülden kalkmış ya niye ki
aaa öyle miben 1-2 ay önce kadıköy çetinkayadan aldım, belki de ellerinde kalanlardır
yolun düşerse bi uğra belki hala vardır
oje manyakları 1. sahne
çetinkaya'daki oje kavanozuna aynı anda 2 el uzanır, biri yorgun biri tourmalinebir tek burada kalmış demişlerdi der biri, diğeri de evet evet internette okudum ben de
ahaha olabilir falla ya bazen başıma geliyor
ya canım hayırdır, şimdi gördüm mülakatzede yazıyor :18: oje renginden dolayı diiil di mi??? :83:
bu arada lafı geçmişken bunu da konuşsak, iş görüşmelerinde ne renk oje uygun düşer sizce? ve tabii meslek grubuyla birlikte, haydi bakalım beyin fırtınası
tesekkür ederim cnmmmdilekcim allah arttırsın :)) hepsi çok güzel gözüküyor ay bu bölümü nerden gördüysem banada hastalık geldi yaaa
ben frenchi ve hanım hanımcık gösterecek açık renkleri tercih ediyorum..özel hayatımda da tam tersi nerde cart renkler orda benişe alınınca diğer renklerimi de göstericem,şimdilik hanım hanımcık bilsinler
canım evet benim de aklıma orası geldi de azıcık ters yerde kalıyor bana, bir ara bakıcam oraya da..aaa öyle miben 1-2 ay önce kadıköy çetinkayadan aldım, belki de ellerinde kalanlardır
yolun düşerse bi uğra belki hala vardır
senin meslek neydi ki canım çalışıyor musun ? mesleğine göre occe rengini söyliycem
ya canım hayırdır, şimdi gördüm mülakatzede yazıyor :18: oje renginden dolayı diiil di mi??? :83:
bu arada lafı geçmişken bunu da konuşsak, iş görüşmelerinde ne renk oje uygun düşer sizce? ve tabii meslek grubuyla birlikte, haydi bakalım beyin fırtınası
canım evet benim de aklıma orası geldi de azıcık ters yerde kalıyor bana, bir ara bakıcam oraya da..
senin meslek neydi ki canım çalışıyor musun ? mesleğine göre occe rengini söyliycem
örtmenim ben canım, haydi söyle bakalım
canım o zaman sana çılgın renkler olmaz
bak sana güzel bir oje rengi buldum hem de yeni çıkmış golden rose fantastic, çok beğendim..
o ojeler varda zaten turkiyede yk
gelmiş canım tr ye de , bugün gördüm profilo golden rose mağazasında..
gercekten mibakmak lazım
canım o zaman sana çılgın renkler olmaz
bak sana güzel bir oje rengi buldum hem de yeni çıkmış golden rose fantastic, çok beğendim..
]
canım iveetşişeleri çok hoşuma gitti fiyatı da uygun 2,5 tl idi..ama ben almadım ya kendimi frenlemem lazım artıkın, bir de o golden rose nail artlardan 3 renk aldım, gümüş rengi,altın rengi,siyah..başka konada uygunu var mı onların ,yoksa o serinin hepsi mi konada uygundur ?
ay bir de onların baya iri iri simlileri vardı,onlar konadda güzel durur mu bilemedim ben?
bir de canım sen hangi asetonu kullanıyordun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?