• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığım Ojeler

alda sakın flormarın alma bi moka yaramıo:27:
tırnaklarım kat kat soyulduğunda flormar 3in1 kullanmıştım ojenin altına 3-4 ay çok faydasını görmüştüm

bir de bakım yağı var onu da 3-4 yıldır düzenli kullanırım ve çok çok memnunum

diğer ürünlerini (tırnak bakımı) denemedim ama

ben kullandım flormarın bir kac urununu sonra yaglı geldi cok bıraktım kurutucusu fln işe yaramıyor zaten golden rosenin kurutucusunu kullanıyorum ben size yarıyorsa kullanın tabi şimdi tırnak etlerim için lush lemonny flutter kullanıyorum 20 tl oda krem ama aylardır bende gitmedi :27: çok işe yarıyor tırnak etleri için tırnagıda cabuk uzatıyor :27:

ben kullandım flormarın bir kac urununu sonra yaglı geldi cok bıraktım kurutucusu fln işe yaramıyor zaten golden rosenin kurutucusunu kullanıyorum ben size yarıyorsa kullanın tabi şimdi tırnak etlerim için lush lemonny flutter kullanıyorum 20 tl oda krem ama aylardır bende gitmedi :27: çok işe yarıyor tırnak etleri için tırnagıda cabuk uzatıyor :27:
senin denediklerini sanırım ben hiç kullanmadım cnm sadece bakım yağını ve 3in1 onarıcıyı kullandım..

gri oje yapmayı planlıyorum anlattığın gibi şırıngayla damlatıcam sen ne tavsiye edersin

bir de oje havuzun gerçekten süper
o kadar ojeyi nerde saklıyosunn ben renkleri göremeyince kullanamadığımdan habire atmak zorunda kalıyorum eski ojelerimi
ee yanyana dizince de çok yer kaplıyo (renkler anca öyle görünüyo)??

senin denediklerini sanırım ben hiç kullanmadım cnm sadece bakım yağını ve 3in1 onarıcıyı kullandım..

gri oje yapmayı planlıyorum anlattığın gibi şırıngayla damlatıcam sen ne tavsiye edersin

bir de oje havuzun gerçekten süper
o kadar ojeyi nerde saklıyosunn ben renkleri göremeyince kullanamadığımdan habire atmak zorunda kalıyorum eski ojelerimi
ee yanyana dizince de çok yer kaplıyo (renkler anca öyle görünüyo)??

daha öncede yazmıstım cnm bak gösterim

bunu dolabıma astım raflı bu

ikea-skubb-dolap-ici-esya-duzenleyici-genis-22-cm-mb39887_1060488_r1.jpg

içinede bölmeli kutular var ojeleri renklerine göre bölmelere yerleştiriyorum raflara koyuyorum mesela pembe surcem onun oldugu kutuyu alıyorum dagılmıyorda

PE085944.jpg

aslında o bakım yagı sanırım limon kokuyor fırcalı ondan kız kardeşimde kullanıyor ama öyle cok etkili olmadı sanırım tırnaga göre değişiyor ama yumusattı tırnak etlerini
gri ojeye gelince şimdi acık gri yapcaksan beyaz ojenin içine siyah dök koyu gri yapcaksan siyah ojenin için beyaz dök bide sırıngaya fln gerek yok cnm zaten ojenin şişesini direk bosaltır gibi yapma az az döker gibi yap damlıyor o zaman

you know inanmıyorum sanaaaa, :9: aman allahım sonum böyle olmasın nolur ben dolaba sığamıyorum zaten :18::18:

kızlar büfe üzerine renk renk dizsem olmaz mı :1: ama gelen giden yürütür olmaaz:45:

you know inanmıyorum sanaaaa, :9: aman allahım sonum böyle olmasın nolur ben dolaba sığamıyorum zaten :18::18:

kızlar büfe üzerine renk renk dizsem olmaz mı :1: ama gelen giden yürütür olmaaz:45:

benim şimdi bile yurutuolar gecen annem geldi 20 tanesini göturmus bide manikürcüsüne vermiş :19: yok bi daa sana oje ddm:27::23:

daha öncede yazmıstım cnm bak gösterim

bunu dolabıma astım raflı bu

ikea-skubb-dolap-ici-esya-duzenleyici-genis-22-cm-mb39887_1060488_r1.jpg

içinede bölmeli kutular var ojeleri renklerine göre bölmelere yerleştiriyorum raflara koyuyorum mesela pembe surcem onun oldugu kutuyu alıyorum dagılmıyorda

PE085944.jpg

aslında o bakım yagı sanırım limon kokuyor fırcalı ondan kız kardeşimde kullanıyor ama öyle cok etkili olmadı sanırım tırnaga göre değişiyor ama yumusattı tırnak etlerini
gri ojeye gelince şimdi acık gri yapcaksan beyaz ojenin içine siyah dök koyu gri yapcaksan siyah ojenin için beyaz dök bide sırıngaya fln gerek yok cnm zaten ojenin şişesini direk bosaltır gibi yapma az az döker gibi yap damlıyor o zaman

waw güzel fikir youknowcum :)) :12:

çatlayan oje yaptım bu sefer de:27: pembe catlayan ojenin içine az flormar m 120 döktüm calkaladım cok guzel olduuuu

102_1757.jpg

çatlamaz fln diye ödüm koptu sorma :27: ama azcuk mor döktum ondan bişi olmadı kıvama

Kızlar ya ben tırnaklarıma bakım yapmak istiyorum bu sıralar vazelin vs denedim. Ama şu tırnak etleri içinde bişiler kullanmam gerek. Golden Rose yada Flormarın bakım ürünleri nasıl?
You Know Lush demişsin ben izmirdeyim ve çoğu yer adını dahi duymamış bunun :(
bide el pelingi istiyorum var mı tavsiyeniz?

:27:
ay daha ne renkler var aklımda yeşil gri flnda yapcem:27:

ayy bakalım nasıl olcak :52:

Kızlar ya ben tırnaklarıma bakım yapmak istiyorum bu sıralar vazelin vs denedim. Ama şu tırnak etleri içinde bişiler kullanmam gerek. Golden Rose yada Flormarın bakım ürünleri nasıl?
You Know Lush demişsin ben izmirdeyim ve çoğu yer adını dahi duymamış bunun :(
bide el pelingi istiyorum var mı tavsiyeniz?

tırnak etleri derken şeytan tırnağı gibikenar köşelerdekileri yumuşatmak için flormar cuticule pembe şişede almıştım, memnunum ben. 10 dakika bekletip yıkıyorsun, yumuşacık oluyor, tırnak makasıyla temizliyorum. ama tırnak diplerini diyorsan bilmiyorum benim orda et olmuyor:44: gerçi limon da aynı işi görür belki ama merak işte almıştım kullanıyorum:1:

canım lush zaten lush magazasında satılıyor baska yerlerde yok

izmirde balcovada varmıs bak

Agora AVM Mithatpaşa Cad. No:1446 1. Kat A-125 Balçova-İzmir

ben dier markaları kullanmıyor onun için bişi diyemicem ama flormarın limonlu bir sıvı jel gibi koruyucusu var kız kardeşim onu kullanıodu cok cok etkili deil ama memnundu

bunlarda benim ojelerimmm bazılar yer kalmadı kutuda

_DSC0035.jpg

hmmm mükemmeller
youcum bi sorum var sana
ortadaki yazı varya hayallergercekolsa, ''ek''nın altında eflatun desem değil mavi desem değil, dikdörtgen şişeli bi oje var, şişesine bayıldım onun markası ne, pek oje kültürüm yok çok alıyorum da hep pastel alix avien golden rose alyorum:26:

Son düzenleme:
hmmm mükemmeller
youcum bi sorum var sana
ortadaki yazı varya hayallergercekolsa, ''ek''nın altında eflatun desem değil mavi desem değil, dikdörtgen şişeli bi oje var, şişesine bayıldım onun markası ne, pek oje kültürüm yok çok alıyorum da hep pastel alix avien golden rose alyorum:26:

lila canım o american apparel gitti gidiyorda var 9.9 cok guzel ve biliomusun bnde şişesine bayıldııgm için buldukca topluyorum:27:0

vuhuuuuuv ojelere bak aman allahım muhteşem maşallah :61: kırk fırın ekmek yemem gerekiyo bu kadar ojem olması için :9:

Back