Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa kırmızı çılgın olur mu kıs hiç artık o benim için normal bir renk hatta iş görüşmesinde kırmızı da olabilir ama ben mühendislik görüşmelerine gittiğimden pek kokoş görünmek istemiyorum,ama satış işiyle ilgili bir yere gitsem kırmızı oje sürebilirim onlar kokoş istiyorlar zati..benim için çılgın renkler cart pembe tonları,yeşiller,maviler,morlar ama hepsini de seviyorum yani youknow sayesinde de bana da cesaret geldi sizin sayenizde artık o tonları da sürebiliyorum kıyafetime göre..en çılgınların kırmızılar ve fuşya işte benim de ama iş görüşmesine olmaz.
flormar 413 e benzettim accık ama ben pek ayır edemiyorum renkleri, her renk güzel ya :78::78: aaa onu da süremedim daha, oyy birikti evde sürmediklerim , biraz almasam mı acep, ama duramıyorum kiii
sağol canım peki senin asetonun markası var mı , memnun musun sen ?onların hepsi konada uygun mavi haric pembesi cok guzel bak ama simlileri alma konad olmaz onlarla birde flormarın nail art mavisi var onu al bak dur ben sana yazayım ben asetonu eminönunden aldım 1 lt 5 tl aseton kokmuyor
o ojeler varda zaten turkiyede yk
aaa kırmızı çılgın olur mu kıs hiç artık o benim için normal bir renk hatta iş görüşmesinde kırmızı da olabilir ama ben mühendislik görüşmelerine gittiğimden pek kokoş görünmek istemiyorum,ama satış işiyle ilgili bir yere gitsem kırmızı oje sürebilirim onlar kokoş istiyorlar zati..benim için ne çılgın renkler cart pembe tonları,yeşiller,maviler,morlar ama hepsini de seviyorum yani youknow sayesinde de bana da cesaret geldi sizin sayenizde artık o tonları da sürebiliyorum kıyafetime göre..
sağol canım peki senin asetonun markası var mı , memnun musun sen ?
ben aldım 1 ay önce falan , flormar 413 - golden rose 75, golden rose daha koyusu 25 ... 3 ününde fotolarını koyabilirim sonra :)
aaa kırmızı çılgın olur mu kıs hiç artık o benim için normal bir renk hatta iş görüşmesinde kırmızı da olabilir ama ben mühendislik görüşmelerine gittiğimden pek kokoş görünmek istemiyorum,ama satış işiyle ilgili bir yere gitsem kırmızı oje sürebilirim onlar kokoş istiyorlar zati..benim için ne çılgın renkler cart pembe tonları,yeşiller,maviler,morlar ama hepsini de seviyorum yani youknow sayesinde de bana da cesaret geldi sizin sayenizde artık o tonları da sürebiliyorum kıyafetime göre..
sağol canım peki senin asetonun markası var mı , memnun musun sen ?
yorgun, o oje 413 e benziyor ama bu daha açığı..aslında içerisine beyaz damlatarak bunu elde etmen mümkün olabilir..