• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığım Ojeler

413 ünüzü yiyim :27: alın siz bir öneri daaa bakın bu chanelin cakması nosu 69 pastel böle gri gibi ama böle camurlu gibi ama mor gibi :52:

100_0852.jpg

yi tabii :9:

he bu sanırım alix 240 küsurdu sanki füme gibi duruyo ışıkta mor oluyooo, henüz sadece deneme çekimi için kullandım gün boyu kullanmadım hiç ama yakında sürerim bakalım gün ışığında nasıl duracak, çok güzel yafff, bu sanki daha mı mor durmuş neee:52:

yi tabii :9:

he bu sanırım alix 240 küsurdu sanki füme gibi duruyo ışıkta mor oluyooo, henüz sadece deneme çekimi için kullandım gün boyu kullanmadım hiç ama yakında sürerim bakalım gün ışığında nasıl duracak, çok güzel yafff, bu sanki daha mı mor durmuş neee:52:

bu daha mor duruo ama seni koyu mor istiosan al sana mor

alix avien 234

100_1215.jpg

you_know um ben sana birşey soracağım cnm yaa ben pastel lacivert oje aldım onu sürdüm çıkardığımda güzel çıktı da tırnağımda hafif ama çok hafif lacivert iz kaldı sanki koyu renk ojelerde olur mu böyle bana önerebileceğin birşey varmıdır tatlım :17:

you_know um ben sana birşey soracağım cnm yaa ben pastel lacivert oje aldım onu sürdüm çıkardığımda güzel çıktı da tırnağımda hafif ama çok hafif lacivert iz kaldı sanki koyu renk ojelerde olur mu böyle bana önerebileceğin birşey varmıdır tatlım :17:

benim sana iki tavsiyem var; birincisi, oje sürmeden önce tırnağın altına şeffaf cila sür.
İkincisi ise, ojeyi çıkarmadan önce tırnak kenarlarına, oje bulaşabilecek yerlere vazelin sür. böylece ojeyi çıkarırken iz kalmaz

ya bazen mavi renkler tırnagı boyayabiliyor onun için ojeyi sildikten sonra tekrar yeni bir pamuga aseton dök ustunden gec umarım gecer

bu daha mor duruo ama seni koyu mor istiosan al sana mor

alix avien 234

100_1215.jpg

hmmm diğeri pastel olan aynı gibi sanırım yine baktım da şişeme :9:alix versiyonu bendeki ya.

bu mor sedefli değil di mi, dur senin blogu bi didikliyim ben en iyisi, ay hala profil şeysini de edemedim kafam bi dünya kendimi veremedim ki anca deli gibi topicten topiğe koşuyom:9:

hmmm diğeri pastel olan aynı gibi sanırım yine baktım da şişeme :9:alix versiyonu bendeki ya.

bu mor sedefli değil di mi, dur senin blogu bi didikliyim ben en iyisi, ay hala profil şeysini de edemedim kafam bi dünya kendimi veremedim ki anca deli gibi topicten topiğe koşuyom:9:

yok yok sedefli deil bu:27:

sumağım inglotun şişeleride pastel gibi ondan :27: bide ben tavuklu susamlı salataya bayılırım seni yiyebilirmiyim:27:

ama ben sumaklıyım :37:
tavuklu susamlı salataya ayrıyetten sumak atıyorsan yıyebılırsın :)

hehe o kadarını anladım cnım sıselerı aynıymış :1:

hemen ilgileniyorum:78:

annem almış bana bi kere 413:63: sabah demiştim, dün canımı çektirdiniz ya :60: eskiden canım çeken yemekleri alırdı şimdi oje alıyor:60:

sabah geçti bak akşam seni salatama koyar yerim sumakkk bana 413 ünle nispet yapmaaa:9:

oo demek 413 kardeslıgı ha :65:

:16:

413 ünüzü yiyim :27: alın siz bir öneri daaa bakın bu chanelin cakması nosu 69 pastel böle gri gibi ama böle camurlu gibi ama mor gibi :52:

100_0852.jpg

guzelmıs valla..

ben de degıstırıdım goldenrose parıs serısı 72 numara surdum
tek katt hıc bı ıse yaramadı ıkı kat sürdüm
güzell oldu ...

bebeeem salataya atarım sumak ondan sölemedim :27: senide yerim tavuguda susamıda sumagıda :27:

ojelııııııı :1:

yorgun savascı kız benı mı takıp edıyorsun sen,413 ıle bırlıkte bı de kahverengı almıstım..

413 sıldım sımdı kahverengı var tırnaklarda :1:

ojelııııııı :1:

yorgun savascı kız benı mı takıp edıyorsun sen,413 ıle bırlıkte bı de kahverengı almıstım..

413 sıldım sımdı kahverengı var tırnaklarda :1:

:9: yok cnm ben kahverengi derken 413 ü kastetmiştim anla işte, renk isimlendirmem kötüdür:78:

dün pastel 25 i sürüp beğenince, üzerine senin 413 muhabbeti, üzerine you knowun fotosu :52: süremem bu renkleri derken aha şu anda büfenin üstünde anamın hediyesi 413 ümle başbaşayım:60::52:

hehe :)

benım esımde bu surdugumu begendı 413 u begenmedı ,hava attım o kadar bu unlu bır oje sımdı moda dıye ama begenmedı yınede ..

dün sürdügümü begenmıs ,

bugun banyoya gırmeden cıkarıcam bunları da kırmızı surecegım :23:

esımle persembe yada cuma gunu foruma forum bornovaya gıdecegız

watson,douglas benı bekler :)

benım esımde bu surdugumu begendı 413 u begenmedı ,hava attım o kadar bu unlu bır oje sımdı moda dıye ama begenmedı yınede ..

dün sürdügümü begenmıs ,

watsonslarda mutlaka rımmel london matlastırcı vardır al hemen :27:

dün sürdügümü begenmıs ,

erkeklerin beğenileri değişik oluyor onlar ünlüye münlüye bakmıyor:9: benimki de kırmızı, mor beğeniyor ama çok koyu renklere karşı soğuk hala:9:

oh güzel renkler rast gelsinnn :34:

watsonslarda mutlaka rımmel london matlastırcı vardır al hemen :27:

bi ben aradığımda kalmamış oluyor :84: gerçi aynı hafta sürmüştüm 2 watsonsa, aha sürmüştüm yazmışım sormuştum :60: silmedim geldiğim durumu fark ediyim diye :9:

alda sakın flormarın alma bi moka yaramıo:27:

ben bi tek kırılma önleyicisini kullanıyorum memnunum esnek bi hale getiriyor, besleyici ama ucuz hangi mamalardan önerirsin tırnaklara??:52:

Back