manyak mıyım neyım sureklı bakıyorum
cok cok cok begendım yahu hepsını surmek ıstıyorum
bu arada artık nerede oje gorsem bunu you-knowa alıp göndersem mı dıye gecırıyorum ıcımden..
ama begendıgım renklerı görmelısın ,flormarın neon serısı..
yok artık bu renkten de yoktur dıye gecırıyorum ıcımden hep..
ama aklımda bır gun bır yerde karsılasırsak ,flormar n006 benden
gercı baktım o renge yakın pastel var sende ..
ee yok artık you-know dıyebılırım rahatlıkla
yuh sumak ne karısık yazdın oyle
vasiyetime iliştircem ojelerim kk kadınlarınındır
manyak mıyım neyım sureklı bakıyorum
cok cok cok begendım yahu hepsını surmek ıstıyorum
bu arada artık nerede oje gorsem bunu you-knowa alıp göndersem mı dıye gecırıyorum ıcımden..
ama begendıgım renklerı görmelısın ,flormarın neon serısı..
yok artık bu renkten de yoktur dıye gecırıyorum ıcımden hep..
ama aklımda bır gun bır yerde karsılasırsak ,flormar n006 benden
gercı baktım o renge yakın pastel var sende ..
ee yok artık you-know dıyebılırım rahatlıkla
yuh sumak ne karısık yazdın oyle
you knowww allah razı olsun senden zamanında pastel 25 i önerdindi, bu akşam renk sıkıntısı yaşarken gördüm sürdüm
Eki Görüntüle 138353
bunlar da maviler, ama böyle cart değil koyu mavi, gayet aklı başındaaçık tek parmakta iyi durdu ama 10 parmakta ölü gibi durdu, yaza bronz tene sürcem inşallah
Eki Görüntüle 138354
ay cok guzel surmusun cok begendmmm len
hem de sağ elimöğreniyorum aplaaa
bu arada bunu çok beğendiğime göre flormar 413 hani chanel çakması diyolar onu da beğenirim sanırımkahverengi süremem gibi geliyordu ama bu da benziyor sonuçta di mi :44:
o daha guzel bence 413 bak böle
aa daha da açıkmış rengi, sevgilim de daha çok sever
evet hemde tek katta renk verio cok seviom ben
tek katta bile miiiay yarın yorgun olmasam da uğrasam flormar standı olan yere ilk defa pastel 25 i sürdüm, 413 ü de gönlüme yerleştirdim ay bugün çok bereketli olduuu sağ olasın canım yaa
azdırma beniiibu simli gibi böylesini değil de bu tonlarda ama sedefli ya da simli olmayan mor arayışındayım yavaştan
ay yatıcam yatamadım aklıma sokma daha fazla oceee
iyi geceler you knowcum
o neon serisinden birtek yeşili aldım ben dierleriyle anlasamadık peko yeşilide krıstırıp baska oje yaptım ama senin dediğin oje sarısı demi oyy cnm varsa istedigin oje söle gndrim valla he bide o pastel deil kuzu inglot
tövbe deliiiiama düşünmen yeter
bu topiclere daha az karışık yazmak ne mümkün sumakbu arada nickin ağzımı sulandırıyor
you knowww allah razı olsun senden zamanında pastel 25 i önerdindi, bu akşam renk sıkıntısı yaşarken gördüm sürdüm
Eki Görüntüle 138353
bunlar da maviler, ama böyle cart değil koyu mavi, gayet aklı başındaaçık tek parmakta iyi durdu ama 10 parmakta ölü gibi durdu, yaza bronz tene sürcem inşallah
Eki Görüntüle 138354
Bugün bütün üşengeçliğim üstümde okyamadım bütün msjları: Hımm simdi iki sorum olucak konu sahibine.
Griye bayıldım cok tok duruyo. Bi kac kez niyetlendim ama Ciğ gründü gözüme cesaret edemedim.
Bu rengi nasıl elde edebilirim :)
Bir deee ben esmerim bu renk boğar mı acaba ellerimi
keske okusaydın yazıyor arka sayfalardaama 2 gri var hangisini sordunuz anlamadım ikisinide tekrar anlatayım
acık gri için beyaz ojenin içine damla damla siyah ekleyerek karıstırıyorsunuz
koyu gri fume gibi olan için ise siyah ojenin için damla damla beyaz ekleyerek karıstırıyorsunuz
yorgun savaşçı - özel mesajın dolmuş, sana birkaç kere cevap yazdım ama gönderilmedi hiçbiri...
evet sarı ,o zaman ıyı düşünmüşüm ,hehe :)
ınglot mu o arkadan pastele benzettım
söylemen yeter cnım benım
dimi :)
sumak hemde soganlııııııı ,soganlı salatalı sumak
sabah sabah
benım flormar 413 daha guzel :)
begendım ama lacıvertı dde pastel 25i de..
bu aralar koyu renklere taktım :)
bugun ojelerımı degıstırcegım ,
hemen ilgileniyorum:78:
annem almış bana bi kere 413sabah demiştim, dün canımı çektirdiniz ya eskiden canım çeken yemekleri alırdı şimdi oje alıyor
sabah geçti bak akşam seni salatama koyar yerim sumakkk bana 413 ünle nispet yapmaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?