Denemeden atarım foto olmaz mıAldiklarinimi denicenbizde gorek
Kafayı yer kesin anısı var söylemiyor bana buna çok ama çok Emin'imçok ilginç yasabah uyurken kelepçeyle bağla kırmızı ojeleri de sür hahaha
hahah bide denerken at töbe töbeDenemeden atarım foto olmaz mı
Bana kötü bir laf söyledi çok ağırdı inadına telefon faturamı yatırmadım kapandı hattım sadece watsapdan arıya biliyorUleeen bu kin neadam ayda bir geliyor
Heee yap bacim hak etmis dee sen niye faturani yatirmiyosun kendine ceza yatir faturani arayinca acmaBana kötü bir laf söyledi çok ağırdı inadına telefon faturamı yatırmadım kapandı hattım sadece watsapdan arıya biliyor
kırmızı ojelerle kocana yolla tatlım senÇok tombişim olmaz
Ne kadar tombissinÇok tombişim olmaz
OhaaaKüs olduğumuz zaman hiçbirşey diyemiyor ama normal günde bıçak ile kazımaya kalktı ağlamıştımkıyamamıştı sonra hiç sürmedim ama çok seviyorum ya Allah'dan kırmızı kıyafete takmış değil mesela ben turuncu rengi hiç sevmem
Böyle daha iyi boşver çok ama çok kırdı beniHeee yap bacim hak etmis dee sen niye faturani yatirmiyosun kendine ceza yatir faturani arayinca acma
Top sende uyumayı planlıyorum yemek pişsinhahabi düzenleme yapacak gibisin
kız hiç havamda değilim bende yarın ayarlarızTop sende uyumayı planlıyorum yemek pişsin
İyi bakalım bekliyorum ona göre bende yattım iyi gecelerkız hiç havamda değilim bende yarın ayarlarız
Tatlim sen nerelisinSeni gidi Cavurun eniğidükkana malzeme aldım kendime sütyen takımı dantelli mürdüm rengi sonra gecelik aldım kırmızı kırmızı ojeden nefret eder onuda buradaki kuaför den sürerim geldiği zaman gıcık
iyi gecelerİyi bakalım bekliyorum ona göre bende yattım iyi geceler
marmaristeydi tatlım ama oralı mı bilmiyorum :)Tatlim sen nerelisin