- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
hahahSen klipte kumsal da evlenirken üçgen vücutlu taş gibi melez oğlanın beyaz atına binip gittin ya hatırla
Yakışıklı oğlanı bulunca unuttun herşeyi sende az değilsinhahahdoğru kız
hahah deliYakışıklı oğlanı bulunca unuttun herşeyi sende az değilsinhınzır
Ah ah aşk böyle birşey iştehahah delihafızamı kaybettirdi
aynen öyleAh ah aşk böyle birşey işte
aynen öylebende diyorum hafızan neden gidip gidip geliyor
ay senin bunalımını yerimSabah müşterinin bir saçı vardı enfes aklımda kaldı ya yoğunluktan resim çekemedim izin alıpta of bunalımlardayım
Onu diyecek olsam fotosunu çekerdimay senin bunalımını yerimbir daha bekleriz felan deseydin :)
tatlım rengini zaten az çok görmüşündür sıkma canını ❤♡❤♡❤♡Onu diyecek olsam fotosunu çekerdim
kız saçı değiştiriyon dolabı değiştiriorsun bide zayıflamışsan adam o sözleri söylediğine pişman olurTarz saçları vardı ah ah acıya dayanıklı olsam birde dövme yaptırırımbenim herif beni görünce
Renk değil balım senin kız senin kafanı karıştırıyortatlım rengini zaten az çok görmüşündür sıkma canını ❤♡❤♡❤♡
haha kız kafam bir milyon vallaRenk değil balım senin kız senin kafanı karıştırıyorminnoş saç kesimi
Olsun beter olsun sürünsünkız saçı değiştiriyon dolabı değiştiriorsun bide zayıflamışsan adam o sözleri söylediğine pişman olur
hahahOlsun beter olsun sürünsünacımak Yok Rocky akşamları zaten şu müziği dinliyorum hırslanıyorum hatta geçenlerde rüyama girdi Rocky özel spor hocamdı
hahah kız bu enerji nerden geliyorBugün eve gidince Zumba yapıcam tabi uyumazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?