• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi klibini çekseydin nasıl olurdu :)

Chocolita

Nirvana
Pro Üye
Emoji Skoru
207.506
Puanlar
598
Biraz hayal gücümüzü çalıştıralım hanımlar :)) Yoksa sizde dansçıları arkanıza alıp sadece klişe dans edip şarkı mı söylerdiniz. Hiç sanmıyorum :halay:

@Miyav_su @nisankralicesi @_heidi_ @guiding88 @JustPeace @Laale @colorfullifen @Vind @Sonsuzaskkk

Son düzenleme:
kız vallaha anlamadım aaa :KK70:
Bebeğim farz et sen çok ünlü bir şarkıcısın. Ne tarz söylediğine sen karar ver. Aşırı zenginsin istediğin şekilde klip çekebilirsin. İstersen aya git ayda çek yani amuda kalk çek nasıl çekmek istersen yani :D

Ben tv açtım senin klibini seyredicem. Nasıl bir klip olurdu senin klibin

Bebeğim farz et sen çok ünlü bir şarkıcısın. Ne tarz söylediğine sen karar ver. Aşırı zenginsin istediğin şekilde klip çekebilirsin. İstersen aya git ayda çek yani amuda kalk çek nasıl çekmek istersen yani :KK70:

Ben tv açtım senin klibini seyredicem. Nasıl bir klip olurdu senin klibin
hahah hah bana böyle anlat işte yahu :D:D:D valla tatlım sonsuz mavilikler içinde deniz ve ormanların birlikte olduğu bi klip olurdu yani ❤♡❤♡❤♡

hahah hah bana böyle anlat işte yahu :KK70::KK70::KK70: valla tatlım sonsuz mavilikler içinde deniz ve ormanların birlikte olduğu bi klip olurdu yani ❤♡❤♡❤♡
Doğal, romantik.. :) saçını başını boyar mıydın :) ilginç elbiseler giyer miydin :) İçindeki kadını serbest bırak :D

Biraz hayal gücümüzü çalıştıralım hanımlar :)) Yoksa sizde dansçıları arkanıza alıp sadece klişe dans edip şarkı mı söylerdiniz. Hiç sanmıyorum :halay:

@Miyav_su @nisankralicesi @_heidi_ @guiding88 @JustPeace @Laale @colorfullifen @Vind @Sonsuzaskkk
Danscilarla dans etcek halim yok gaayet slow bir sarki soyler sadece sadece yatakta uyurdum :D nasilsa playback:D

Back
X