- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
hahah doğru kızSen klipte kumsal da evlenirken üçgen vücutlu taş gibi melez oğlanın beyaz atına binip gittin ya hatırla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahah doğru kızSen klipte kumsal da evlenirken üçgen vücutlu taş gibi melez oğlanın beyaz atına binip gittin ya hatırla
Yakışıklı oğlanı bulunca unuttun herşeyi sende az değilsin hınzırhahah doğru kız
hahah deli hafızamı kaybettirdiYakışıklı oğlanı bulunca unuttun herşeyi sende az değilsin hınzır
Ah ah aşk böyle birşey iştehahah deli hafızamı kaybettirdi
aynen öyle bende diyorum hafızan neden gidip gidip geliyorAh ah aşk böyle birşey işte
Sabah müşterinin bir saçı vardı enfes aklımda kaldı ya yoğunluktan resim çekemedim izin alıpta of bunalımlardayımaynen öyle bende diyorum hafızan neden gidip gidip geliyor
ay senin bunalımını yerim bir daha bekleriz felan deseydin :)Sabah müşterinin bir saçı vardı enfes aklımda kaldı ya yoğunluktan resim çekemedim izin alıpta of bunalımlardayım
Onu diyecek olsam fotosunu çekerdimay senin bunalımını yerim bir daha bekleriz felan deseydin :)
tatlım rengini zaten az çok görmüşündür sıkma canını ❤♡❤♡❤♡Onu diyecek olsam fotosunu çekerdim
kız saçı değiştiriyon dolabı değiştiriorsun bide zayıflamışsan adam o sözleri söylediğine pişman olurTarz saçları vardı ah ah acıya dayanıklı olsam birde dövme yaptırırım benim herif beni görünce
Renk değil balım senin kız senin kafanı karıştırıyor minnoş saç kesimitatlım rengini zaten az çok görmüşündür sıkma canını ❤♡❤♡❤♡
haha kız kafam bir milyon valla ay çıkarıp teli 2 saniye çekiverseydinRenk değil balım senin kız senin kafanı karıştırıyor minnoş saç kesimi
Olsun beter olsun sürünsün acımak Yok Rocky akşamları zaten şu müziği dinliyorum hırslanıyorum hatta geçenlerde rüyama girdi Rocky özel spor hocamdıkız saçı değiştiriyon dolabı değiştiriorsun bide zayıflamışsan adam o sözleri söylediğine pişman olur
Olsun beter olsun sürünsün acımak Yok Rocky akşamları zaten şu müziği dinliyorum hırslanıyorum hatta geçenlerde rüyama girdi Rocky özel spor hocamdı
hahah kız bu enerji nerden geliyor ben ölü gibi yatıyorum :)Bugün eve gidince Zumba yapıcam tabi uyumazsam