- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.746
- 518
hahahSen klipte kumsal da evlenirken üçgen vücutlu taş gibi melez oğlanın beyaz atına binip gittin ya hatırla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahSen klipte kumsal da evlenirken üçgen vücutlu taş gibi melez oğlanın beyaz atına binip gittin ya hatırla![]()
Yakışıklı oğlanı bulunca unuttun herşeyi sende az değilsinhahahdoğru kız
![]()
hahah deliYakışıklı oğlanı bulunca unuttun herşeyi sende az değilsinhınzır
Ah ah aşk böyle birşey iştehahah delihafızamı kaybettirdi
![]()
aynen öyleAh ah aşk böyle birşey işte![]()
aynen öylebende diyorum hafızan neden gidip gidip geliyor
![]()
ay senin bunalımını yerimSabah müşterinin bir saçı vardı enfes aklımda kaldı ya yoğunluktan resim çekemedim izin alıpta of bunalımlardayım
![]()
Onu diyecek olsam fotosunu çekerdimay senin bunalımını yerimbir daha bekleriz felan deseydin :)
tatlım rengini zaten az çok görmüşündür sıkma canını ❤♡❤♡❤♡Onu diyecek olsam fotosunu çekerdim![]()
kız saçı değiştiriyon dolabı değiştiriorsun bide zayıflamışsan adam o sözleri söylediğine pişman olurTarz saçları vardı ah ah acıya dayanıklı olsam birde dövme yaptırırımbenim herif beni görünce
![]()
Renk değil balım senin kız senin kafanı karıştırıyortatlım rengini zaten az çok görmüşündür sıkma canını ❤♡❤♡❤♡
haha kız kafam bir milyon vallaRenk değil balım senin kız senin kafanı karıştırıyorminnoş
saç kesimi
Olsun beter olsun sürünsünkız saçı değiştiriyon dolabı değiştiriorsun bide zayıflamışsan adam o sözleri söylediğine pişman olur![]()
Olsun beter olsun sürünsünacımak Yok Rocky akşamları zaten şu müziği dinliyorum hırslanıyorum
hatta geçenlerde rüyama girdi Rocky özel spor hocamdı
![]()
hahah kız bu enerji nerden geliyorBugün eve gidince Zumba yapıcam tabi uyumazsam![]()