- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Ne marmarisi kız Denizliiyi geceler
marmaristeydi tatlım ama oralı mı bilmiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne marmarisi kız Denizliiyi geceler
marmaristeydi tatlım ama oralı mı bilmiyorum :)
Denizli canım ama nisankralicesi yanlış biliyor ama Muğla'yı çok seviyorum o yüzden şaşırdıTatlim sen nerelisin
Kız ben emin olmamakla beraber marmaris dedim bi ara konusu geçmişti ya oradan aklımda kalmış :)Denizli canım ama nisankralicesi yanlış biliyor ama Muğla'yı çok seviyorum o yüzden şaşırdı
Sabah sabah uyanmış yat uyu allahım yaKız ben emin olmamakla beraber marmaris dedim bi ara konusu geçmişti ya oradan aklımda kalmış :)
Haha :) kız bende istemem mi uyumayı ama olmuyor :)Sabah sabah uyanmış yat uyu allahım ya
Karadeniz şivesi gördüm de ondan sordum canım yanliz denizlilerin siveleride bsya eglenceli oluyorDenizli canım ama nisankralicesi yanlış biliyor ama Muğla'yı çok seviyorum o yüzden şaşırdı
Denizlilerde böyle konuşuyor Canım ben mi yanlış yazdım evet annemler toplandı mı ben krize girerimKaradeniz şivesi gördüm de ondan sordum canım yanliz denizlilerin siveleride bsya eglenceli oluyor
Umarım doğunca sana zorluk çıkarmazHaha :) kız bende istemem mi uyumayı ama olmuyor :)
İnşallah benim kızım uslu olacak :)Umarım doğunca sana zorluk çıkarmaz
Sağlıcakla Doğusunda rabbim sağlıklı bir ömür versin artık buralara uğramazsın ben takılırım buralardaİnşallah benim kızım uslu olacak :)
Girerim kız arada yine merak ederim :)Sağlıcakla Doğusunda rabbim sağlıklı bir ömür versin artık buralara uğramazsın ben takılırım buralarda
Kız dur bi yataktan çıkmadık daha
Oh ana kraliçe ve prenses daha yatakta keyif yapıyorlar bizde burada çinli ve Rus ile uğraşalım soğuktasiz keyif yapınGirerim kız arada yine merak ederim :)
Kız dur bi yataktan çıkmadık daha
Cinliler çok tatlı ya aman rusları boşver ama ben hamileyimOh ana kraliçe ve prenses daha yatakta keyif yapıyorlar bizde burada çinli ve Rus ile uğraşalım soğuktasiz keyif yapın
Çinliler mi yanında gaz yapsınlarda gör kız Ruslarla ne yaptı sanaCinliler çok tatlı ya aman rusları boşver ama ben hamileyim
Kız ruslar fit ve güzel ya bi kendine bakıyorum bi ruslara . hayattan soğuyorum sonraÇinliler mi yanında gaz yapsınlarda gör kız Ruslarla ne yaptı sana
Onların hamile halleri bile fit bizler afedersin g.t, göbek gidiyoruzKız ruslar fit ve güzel ya bi kendine bakıyorum bi ruslara . hayattan soğuyorum sonra
Aynen öyle valla .kız gelen ruslara sirriniz ne diye sor havası mi suyu muOnların hamile halleri bile fit bizler afedersin g.t, göbek gidiyoruz
O kadar çok ki ilk önce et ucuz dana ,koyun Canım birde onların tükettiği buğday greçka çok sağlıklı bir buğday bizim ki gibi asimile değil ve 5 yaşından sonra belediyelerde ki spor merkezine gitmek mecburi benim Rus arkadaşlarımda var hepsi Türkler ile evli sezon sonu ülkelerinden kilo vermiş olarak dönüyorlar burada tekrar alıyorlarAynen öyle valla .kız gelen ruslara sırtınız ne diye sor havası mi suyu mu
Hahah valla tatlım et ve spor diyorsun yaniO kadar çok ki ilk önce et ucuz dana ,koyun Canım birde onların tükettiği buğday greçka çok sağlıklı bir buğday bizim ki gibi asimile değil ve 5 yaşından sonra belediyelerde ki spor merkezine gitmek mecburi benim Rus arkadaşlarımda var hepsi Türkler ile evli sezon sonu ülkelerinden kilo vermiş olarak dönüyorlar burada tekrar alıyorlar