Klip bebeğim klipnasıl yani kız ?
benim şarkı ne kızKlip bebeğim klipsenin şarkının klibii
Tamam kraliçe tamambenim şarkı ne kızbi bana anlat hele
kız vallaha anlamadım aaaTamam kraliçe tamamay olmuyor bizimkilerle her işin makara her işiiin
Bebeğim farz et sen çok ünlü bir şarkıcısın. Ne tarz söylediğine sen karar ver. Aşırı zenginsin istediğin şekilde klip çekebilirsin. İstersen aya git ayda çek yani amuda kalk çek nasıl çekmek istersen yanikız vallaha anlamadım aaa
hahah hah bana böyle anlat işte yahuBebeğim farz et sen çok ünlü bir şarkıcısın. Ne tarz söylediğine sen karar ver. Aşırı zenginsin istediğin şekilde klip çekebilirsin. İstersen aya git ayda çek yani amuda kalk çek nasıl çekmek istersen yani
Ben tv açtım senin klibini seyredicem. Nasıl bir klip olurdu senin klibin
Doğal, romantik.. :) saçını başını boyar mıydın :) ilginç elbiseler giyer miydin :) İçindeki kadını serbest bırakhahah hah bana böyle anlat işte yahuvalla tatlım sonsuz mavilikler içinde deniz ve ormanların birlikte olduğu bi klip olurdu yani ❤♡❤♡❤♡
doğal olurdu işte tatlımDoğal, romantik.. :) saçını başını boyar mıydın :) ilginç elbiseler giyer miydin :)
Ahahajjajajdoğal olurdu işte tatlımromantik şarkı olabilirdi. düğün piyasasında ünlenirdim hahaha
hahah evetAhahajjajajirem derici gibi mi mesela
Bana geldi. Ama yukarıda yaptığım neden kimseye gitmemiş olabilir?Etiket deneme 1-2 deneme
Miyav_su , @Vind, _heidi_ , nisankralicesi , guiding88 , @JustPeace, Laale , @colorfullifen, Sonsuzaskkk , Chocolita .
Etiketleme bildirimi gelen parmak kaldırsın
Etiket deneme 1-2 deneme
Miyav_su , @Vind, _heidi_ , nisankralicesi , guiding88 , @JustPeace, Laale , @colorfullifen, Sonsuzaskkk , Chocolita .
Çözeceğiz bakalım neden gitmemiş:)Bana geldi. Ama yukarıda yaptığım neden kimseye gitmemiş olabilir?
Deneme kaayet basariliEtiket deneme 1-2 deneme
Danscilarla dans etcek halim yok gaayet slow bir sarki soyler sadece sadece yatakta uyurdumBiraz hayal gücümüzü çalıştıralım hanımlar :)) Yoksa sizde dansçıları arkanıza alıp sadece klişe dans edip şarkı mı söylerdiniz. Hiç sanmıyorum
Miyav_su nisankralicesi _heidi_ guiding88 @JustPeace Laale @colorfullifen @Vind Sonsuzaskkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?