- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
olsun kız hayallerinde ki önemli olan. nasıl bir klip çekerdin hadi bakalımKızım.benim hayatım film olmuş zaten =)
Evli mutlu çocuklu ciftligim olsun bide toprak bağ bahçe ilgileneyim bide vefalı insanlar olsun beş çayları olsun falan iyi olurdu yaniolsun kız hayallerinde ki önemli olan. nasıl bir klip çekerdin hadi bakalım
Benim yerime de uyu o zaman canım
anlamadım canımuyku ve en uyuyuycam dedigim saat 9
Evet cnımBiz burada klip çekiyoruz ben senaristChocolita yönetmen nisankralicesi eleştirmen olarak bulunuyoruz
en rahat benim iş haEvet cnım"olmuyor olmuyoorr yanlış yapıyorsun bak böyle böyle sarılacaksın" diyen kişi yani ben oluyorum
Kız sorma topik gibi oldu burası
Bizde çene çalmaya yer ariyoruz zaten ne potansiyel varmış bizdeKız sorma topik gibi oldu burasılayd marmalade yicek beni hayrola rakip mi çıktın dicek yine de konudan sapıp sapıp yine klibe bağladığımız için sorun olmuyor
O kadar sağlam sorularım yok malesef topiği çevirememBizde çene çalmaya yer ariyoruz zaten ne potansiyel varmış bizdebence zeka soruları topigi acsaydin daha cazip olabilirdi
Olsun byin fırtınası yapardık burda ışte güzel oluyo geçen test ettik yaO kadar sağlam sorularım yok malesef topiği çevirememe malum kk kızları da okulda değil onlara makara lazım en son ne yedin ne giydin ne dedin lazım
Cevabı tahmin edilemeyen sorular olması lazım amaOlsun byin fırtınası yapardık burda ışte güzel oluyo geçen test ettik ya
haahahCevabı tahmin edilemeyen sorular olması lazım amaşimdi biz ne sorduk yumurta tavuk sorduk mum sorduk hemen bilindi
Zaten bir üçümüz sorduk bacımhaahahbenimkine mi diyorsun kız
Evet canım ne diyim:)))Cevabı tahmin edilemeyen sorular olması lazım amaşimdi biz ne sorduk yumurta tavuk sorduk mum sorduk hemen bilindi
kız bu nasıl klip töbe töbe
Yanlız kız ata biniyor kumsalda aklıma sen geldin birden açıncakız bu nasıl klip töbe töbeanca gece 12den sonra yayınlanır
Yanlız kız ata biniyor kumsalda aklıma sen geldin birden açıncakız bu nasıl klip töbe töbeanca gece 12den sonra yayınlanır
hahahaYanlız kız ata biniyor kumsalda aklıma sen geldin birden açınca
Sen klipte kumsal da evlenirken üçgen vücutlu taş gibi melez oğlanın beyaz atına binip gittin ya hatırlahahahakız niye ben geliyorum aklına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?