• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi klibini çekseydin nasıl olurdu :)

Seni gidi Cavurun eniği :KK70:dükkana malzeme aldım kendime sütyen takımı dantelli mürdüm rengi sonra gecelik aldım kırmızı :KK8:kırmızı ojeden nefret eder onuda buradaki kuaför den sürerim geldiği zaman :KK70::KK70:gıcık :-):-)
Oyyy oyyy :KK70: daa niye adamj ojeyle gicik etmeye çalışıyosun onu cozemdim dahami hasin oluyor:KK70:

hahah :KK70::KK70:

iyi yapmışın tatlım :KK8:
Küs olduğumuz zaman hiçbirşey diyemiyor ama normal günde bıçak ile kazımaya kalktı ağlamıştım :KK70::KK70:kıyamamıştı sonra hiç sürmedim ama çok seviyorum ya Allah'dan kırmızı kıyafete takmış değil mesela ben turuncu rengi hiç sevmem

Küs olduğumuz zaman hiçbirşey diyemiyor ama normal günde bıçak ile kazımaya kalktı ağlamıştım :KK70::KK70:kıyamamıştı sonra hiç sürmedim ama çok seviyorum ya Allah'dan kırmızı kıyafete takmış değil mesela ben turuncu rengi hiç sevmem
çok ilginç ya :D sabah uyurken kelepçeyle bağla kırmızı ojeleri de sür :D hahaha

Back