- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
Yanlızım Canım evde yemek de mi yemiyekkız zaten yalnız değil misin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlızım Canım evde yemek de mi yemiyekkız zaten yalnız değil misin :)
aman kız yaparsın bir şeylerYanlızım Canım evde yemek de mi yemiyek
Seni gidi Cavurun eniği dükkana malzeme aldım kendime sütyen takımı dantelli mürdüm rengi sonra gecelik aldım kırmızı kırmızı ojeden nefret eder onuda buradaki kuaför den sürerim geldiği zaman gıcıkNeleee aldin bakem
Kiz sen bu klip isini sevdin bayaaabugün hangi klibi çekiyorsun Miyav_su
gittin mi kız deliSeni gidi Cavurun eniği dükkana malzeme aldım kendime sütyen takımı dantelli mürdüm rengi sonra gecelik aldım kırmızı kırmızı ojeden nefret eder onuda buradaki kuaför den sürerim geldiği zaman gıcık
haha iyi para var diyorlarKiz sen bu klip isini sevdin bayaaa
Oyyy oyyy daa niye adamj ojeyle gicik etmeye çalışıyosun onu cozemdim dahami hasin oluyorSeni gidi Cavurun eniği dükkana malzeme aldım kendime sütyen takımı dantelli mürdüm rengi sonra gecelik aldım kırmızı kırmızı ojeden nefret eder onuda buradaki kuaför den sürerim geldiği zaman gıcık
Prolukmu alcan o paraylagittin mi kız deli
haha iyi para var diyorlar
Yapmam lazım sonra yatışaman kız yaparsın bir şeyler
Oje seviyor kırmızı sevmiyor adam kırmızı ojeyi görünce deliriyor Benimde hoşuma gidiyor kıvranıyor kızarıyor oh içimin yağları eriyor oh olsun sürünsünOyyy oyyy daa niye adamj ojeyle gicik etmeye çalışıyosun onu cozemdim dahami hasin oluyor
Gittim valla birazdan malzemem gelecek dükkan için onu alıcam sonra denerimgittin mi kız deli
haha iyi para var diyorlar
hahahOje seviyor kırmızı sevmiyor adam kırmızı ojeyi görünce deliriyor Benimde hoşuma gidiyor kıvranıyor kızarıyor oh içimin yağları eriyor oh olsun sürünsün
iyi yapmışın tatlımGittim valla birazdan malzemem gelecek dükkan için onu alıcam sonra denerim
Bugün uyku klibi Canım yarın eve erken gelemem o yüzden yemek işi sonra yatışbugün hangi klibi çekiyorsun Miyav_su
Aldiklarinimi denicen bizde gorekGittim valla birazdan malzemem gelecek dükkan için onu alıcam sonra denerim
hahahah deliAldiklarinimi denicen bizde gorek
Uleeen bu kin ne adam ayda bir geliyorOje seviyor kırmızı sevmiyor adam kırmızı ojeyi görünce deliriyor Benimde hoşuma gidiyor kıvranıyor kızarıyor oh içimin yağları eriyor oh olsun sürünsün
Nivaaa gorsek belki begenirsem bende alcamhahahah deli
kız git dükkana kendin seçNivaaa gorsek belki begenirsem bende alcam
Küs olduğumuz zaman hiçbirşey diyemiyor ama normal günde bıçak ile kazımaya kalktı ağlamıştım kıyamamıştı sonra hiç sürmedim ama çok seviyorum ya Allah'dan kırmızı kıyafete takmış değil mesela ben turuncu rengi hiç sevmemhahah
iyi yapmışın tatlım
çok ilginç ya sabah uyurken kelepçeyle bağla kırmızı ojeleri de sür hahahaKüs olduğumuz zaman hiçbirşey diyemiyor ama normal günde bıçak ile kazımaya kalktı ağlamıştım kıyamamıştı sonra hiç sürmedim ama çok seviyorum ya Allah'dan kırmızı kıyafete takmış değil mesela ben turuncu rengi hiç sevmem