- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
Yanlızım Canım evde yemek de mi yemiyekkız zaten yalnız değil misin :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlızım Canım evde yemek de mi yemiyekkız zaten yalnız değil misin :)
aman kız yaparsın bir şeylerYanlızım Canım evde yemek de mi yemiyek![]()
Seni gidi Cavurun eniğiNeleee aldin bakem![]()
Kiz sen bu klip isini sevdin bayaaa
gittin mi kız deliSeni gidi Cavurun eniğidükkana malzeme aldım kendime sütyen takımı dantelli mürdüm rengi sonra gecelik aldım kırmızı
kırmızı ojeden nefret eder onuda buradaki kuaför den sürerim geldiği zaman
gıcık
![]()
haha iyi para var diyorlarKiz sen bu klip isini sevdin bayaaa![]()
Oyyy oyyySeni gidi Cavurun eniğidükkana malzeme aldım kendime sütyen takımı dantelli mürdüm rengi sonra gecelik aldım kırmızı
kırmızı ojeden nefret eder onuda buradaki kuaför den sürerim geldiği zaman
gıcık
![]()
Prolukmu alcan o paraylagittin mi kız deli
haha iyi para var diyorlar![]()
Yapmam lazım sonra yatışaman kız yaparsın bir şeyler![]()
Oje seviyor kırmızı sevmiyor adam kırmızı ojeyi görünce deliriyor Benimde hoşuma gidiyor kıvranıyor kızarıyor oh içimin yağları eriyor oh olsun sürünsünOyyy oyyydaa niye adamj ojeyle gicik etmeye çalışıyosun onu cozemdim dahami hasin oluyor
![]()
Gittim valla birazdan malzemem gelecek dükkan için onu alıcam sonra denerimgittin mi kız deli
haha iyi para var diyorlar![]()
hahahOje seviyor kırmızı sevmiyor adam kırmızı ojeyi görünce deliriyor Benimde hoşuma gidiyor kıvranıyor kızarıyor oh içimin yağları eriyor oh olsun sürünsün
iyi yapmışın tatlımGittim valla birazdan malzemem gelecek dükkan için onu alıcam sonra denerim
Bugün uyku klibi Canım
Aldiklarinimi denicenGittim valla birazdan malzemem gelecek dükkan için onu alıcam sonra denerim
hahahah deliAldiklarinimi denicenbizde gorek
![]()
![]()
Uleeen bu kin neOje seviyor kırmızı sevmiyor adam kırmızı ojeyi görünce deliriyor Benimde hoşuma gidiyor kıvranıyor kızarıyor oh içimin yağları eriyor oh olsun sürünsün
Nivaaa gorsek belki begenirsem bende alcamhahahah deli![]()
kız git dükkana kendin seçNivaaa gorsek belki begenirsem bende alcam![]()
Küs olduğumuz zaman hiçbirşey diyemiyor ama normal günde bıçak ile kazımaya kalktı ağlamıştımhahah
iyi yapmışın tatlım![]()
çok ilginç yaKüs olduğumuz zaman hiçbirşey diyemiyor ama normal günde bıçak ile kazımaya kalktı ağlamıştımkıyamamıştı sonra hiç sürmedim ama çok seviyorum ya Allah'dan kırmızı kıyafete takmış değil mesela ben turuncu rengi hiç sevmem