- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
Denemeden atarım foto olmaz mıAldiklarinimi denicen bizde gorek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denemeden atarım foto olmaz mıAldiklarinimi denicen bizde gorek
Kafayı yer kesin anısı var söylemiyor bana buna çok ama çok Emin'imçok ilginç ya sabah uyurken kelepçeyle bağla kırmızı ojeleri de sür hahaha
hahah bide denerken at töbe töbeDenemeden atarım foto olmaz mı
Bana kötü bir laf söyledi çok ağırdı inadına telefon faturamı yatırmadım kapandı hattım sadece watsapdan arıya biliyorUleeen bu kin ne adam ayda bir geliyor
Hmmm e olsun bariDenemeden atarım foto olmaz mı
Çok tombişim olmazhahah bide denerken at töbe töbe
Heee yap bacim hak etmis dee sen niye faturani yatirmiyosun kendine ceza yatir faturani arayinca acmaBana kötü bir laf söyledi çok ağırdı inadına telefon faturamı yatırmadım kapandı hattım sadece watsapdan arıya biliyor
kırmızı ojelerle kocana yolla tatlım senÇok tombişim olmaz
Ne kadar tombissinÇok tombişim olmaz
Ohaaa tepkiye bakKüs olduğumuz zaman hiçbirşey diyemiyor ama normal günde bıçak ile kazımaya kalktı ağlamıştım kıyamamıştı sonra hiç sürmedim ama çok seviyorum ya Allah'dan kırmızı kıyafete takmış değil mesela ben turuncu rengi hiç sevmem
Çok tombişNe kadar tombissin
Böyle daha iyi boşver çok ama çok kırdı beniHeee yap bacim hak etmis dee sen niye faturani yatirmiyosun kendine ceza yatir faturani arayinca acma
@nisankralicesiUyuyor olurdum hamakta karismayin bana
haha bi düzenleme yapacak gibisin@nisankralicesi
Top sende uyumayı planlıyorum yemek pişsinhaha bi düzenleme yapacak gibisin
kız hiç havamda değilim bende yarın ayarlarızTop sende uyumayı planlıyorum yemek pişsin
İyi bakalım bekliyorum ona göre bende yattım iyi gecelerkız hiç havamda değilim bende yarın ayarlarız
Tatlim sen nerelisinSeni gidi Cavurun eniği dükkana malzeme aldım kendime sütyen takımı dantelli mürdüm rengi sonra gecelik aldım kırmızı kırmızı ojeden nefret eder onuda buradaki kuaför den sürerim geldiği zaman gıcık
iyi gecelerİyi bakalım bekliyorum ona göre bende yattım iyi geceler
marmaristeydi tatlım ama oralı mı bilmiyorum :)Tatlim sen nerelisin