- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
Evet birde buğdayları farklı sanırım patatesleri de öyle tatlı patates diyorlar onlar minik minikHahah valla tatlım et ve spor diyorsun yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet birde buğdayları farklı sanırım patatesleri de öyle tatlı patates diyorlar onlar minik minikHahah valla tatlım et ve spor diyorsun yani
Tatlım birazda genlerinde var onların mübareklerin hepsi sarışın ve renkli gözlü olur mu ya :)Evet birde buğdayları farklı sanırım patatesleri de öyle tatlı patates diyorlar onlar minik minik
Yani Viking kanı var onlarda bizlerde asyalıyız hoş benim annem tarafı sarışın renkli gözlü ablam yeğenim öylelerTatlım birazda genlerinde var onların mübareklerin hepsi sarışın ve renkli gözlü olur mu ya :)
Kız yoksa sizinde ruslarla bi bağlantınız mi varYani Viking kanı var onlarda bizlerde asyalıyız hoş benim annem tarafı sarışın renkli gözlü ablam yeğenim öyleler
Valla bir araştırmak lazım annemler teyzemler dayımlar öyle evde bir tek ben göz ve saç rengimi babamdan almışım Ten rengim beyaz anne tarafı ben karışmışımKız yoksa sizinde ruslarla bi bağlantınız mi var
Canim benimki paso yatakta geciyor
Neden ki canım =))Canim benimki paso yatakta geciyor
Uyuyuyorum cunku balimNeden ki canım =))
yok kız bu yan topik ona bir şey olursa buna geçerizYeni topigin hayırlı olsun canım Chocolita bundan sonra burda mi takılıyoruz
en güzeli ama son zamanda cimcime uyutmuyor beniUyuyuyorum cunku balim
Kocaman olmus annesi saglikla gelsinde ubutulur herseyyok kız bu yan topik ona bir şey olursa buna geçeriz
en güzeli ama son zamanda cimcime uyutmuyor beni
aynen tatlım şakasına dedim zaten ❤♡❤♡❤♡Kocaman olmus annesi saglikla gelsinde ubutulur hersey
Kızlar benimde topigim var askolsun bu kadar takilmadiniz küstü myok kız bu yan topik ona bir şey olursa buna geçeriz
en güzeli ama son zamanda cimcime uyutmuyor beni
Benim yerime de uyu o zaman canımUyuyuyorum cunku balim
kız ama burada klip çekiyoruz :) biz zaten geyiği bizim çatlağın topikte yapıyorduk tatlım sen neden topik açtın daKızlar benimde topigim var askolsun bu kadar takilmadiniz küstü m
Kız size küsüp açmıştık b i ara yakız ama burada klip çekiyoruz :) biz zaten geyiği bizim çatlağın topikte yapıyorduk tatlım sen neden topik açtın da
Biz burada klip çekiyoruz ben senarist Chocolita yönetmen nisankralicesi eleştirmen olarak bulunuyoruzBenim yerime de uyu o zaman canım
Hani benim bi görevim yokmu aşkolsun yaBiz burada klip çekiyoruz ben senarist Chocolita yönetmen nisankralicesi eleştirmen olarak bulunuyoruz
Kızım.benim hayatım film olmuş zaten =)kız sen bi klibini çek bakalım sonra Miyav_su düzenler