- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
olsun kız hayallerinde ki önemli olan. nasıl bir klip çekerdin hadi bakalımKızım.benim hayatım film olmuş zaten =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun kız hayallerinde ki önemli olan. nasıl bir klip çekerdin hadi bakalımKızım.benim hayatım film olmuş zaten =)
Evli mutlu çocuklu ciftligim olsun bide toprak bağ bahçe ilgileneyim bide vefalı insanlar olsun beş çayları olsun falan iyi olurdu yaniolsun kız hayallerinde ki önemli olan. nasıl bir klip çekerdin hadi bakalım
uyku ve en uyuyuycam dedigim saat 9Benim yerime de uyu o zaman canım
anlamadım canımuyku ve en uyuyuycam dedigim saat 9
Evet cnım "olmuyor olmuyoorr yanlış yapıyorsun bak böyle böyle sarılacaksın" diyen kişi yani ben oluyorumBiz burada klip çekiyoruz ben senarist Chocolita yönetmen nisankralicesi eleştirmen olarak bulunuyoruz
en rahat benim iş haEvet cnım "olmuyor olmuyoorr yanlış yapıyorsun bak böyle böyle sarılacaksın" diyen kişi yani ben oluyorum
Kız sorma topik gibi oldu burası layd marmalade yicek beni hayrola rakip mi çıktın dicek yine de konudan sapıp sapıp yine klibe bağladığımız için sorun olmuyorYeni topigin hayırlı olsun canım Chocolita bundan sonra burda mi takılıyoruz
Bizde çene çalmaya yer ariyoruz zaten ne potansiyel varmış bizde bence zeka soruları topigi acsaydin daha cazip olabilirdiKız sorma topik gibi oldu burası layd marmalade yicek beni hayrola rakip mi çıktın dicek yine de konudan sapıp sapıp yine klibe bağladığımız için sorun olmuyor
O kadar sağlam sorularım yok malesef topiği çeviremem e malum kk kızları da okulda değil onlara makara lazım en son ne yedin ne giydin ne dedin lazımBizde çene çalmaya yer ariyoruz zaten ne potansiyel varmış bizde bence zeka soruları topigi acsaydin daha cazip olabilirdi
Olsun byin fırtınası yapardık burda ışte güzel oluyo geçen test ettik yaO kadar sağlam sorularım yok malesef topiği çeviremem e malum kk kızları da okulda değil onlara makara lazım en son ne yedin ne giydin ne dedin lazım
Cevabı tahmin edilemeyen sorular olması lazım ama şimdi biz ne sorduk yumurta tavuk sorduk mum sorduk hemen bilindiOlsun byin fırtınası yapardık burda ışte güzel oluyo geçen test ettik ya
haahah benimkine mi diyorsun kızCevabı tahmin edilemeyen sorular olması lazım ama şimdi biz ne sorduk yumurta tavuk sorduk mum sorduk hemen bilindi
Zaten bir üçümüz sorduk bacım ben biraz edebi sordum bak benimkiler biraz zorduhaahah benimkine mi diyorsun kız
Evet canım ne diyim:)))Cevabı tahmin edilemeyen sorular olması lazım ama şimdi biz ne sorduk yumurta tavuk sorduk mum sorduk hemen bilindi
Yanlız kız ata biniyor kumsalda aklıma sen geldin birden açıncakız bu nasıl klip töbe töbe anca gece 12den sonra yayınlanır
Yanlız kız ata biniyor kumsalda aklıma sen geldin birden açıncakız bu nasıl klip töbe töbe anca gece 12den sonra yayınlanır
hahaha kız niye ben geliyorum aklınaYanlız kız ata biniyor kumsalda aklıma sen geldin birden açınca
Sen klipte kumsal da evlenirken üçgen vücutlu taş gibi melez oğlanın beyaz atına binip gittin ya hatırlahahaha kız niye ben geliyorum aklına