- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
yakında bura kapanır amaVaaay sohbet alani burasimi oldu artikin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakında bura kapanır amaVaaay sohbet alani burasimi oldu artikin
Fantezi sohbet grubu olmus sankiyakında bura kapanır ama
hahah öyle olduFantezi sohbet grubu olmus sanki
Tobbeee estagfur terbiyem bozulacakhahah öyle oldu
aman boz kızTobbeee estagfur terbiyem bozulacak
Ay kraliçeeaman boz kız
sende boz tatlım❤♡❤♡❤♡Ay kraliçee
Yeminimi bozdum uleeeeenaman boz kız
ne yemini kızYeminimi bozdum uleeeeen
Kralice cildirdiAy kraliçee
Terbiyemi bozmama yeminine yemini kız
oh valla benim herif geç gelecekmiş oturuyorum öyleKızlar neler kaynatıyorsunuz bakalım bende şşmdi eve geldim
Oh keyif sende maşallah bende çarşıdan malzeme aldım yağmur kesilmiş arabam olmadığı için dükkan sahibi eve yakın bir yere bırakacak Allah razı olsun onun saatini bekliyorum sonra bulaşık makinesi boşalıcak ,yarının kahvaltısı yarının akşam yemeği hazırlanacak of ofoh valla benim herif geç gelecekmiş oturuyorum öyle
kız zaten yalnız değil misin :)Oh keyif sende maşallah bende çarşıdan malzeme aldım yağmur kesilmiş arabam olmadığı için dükkan sahibi eve yakın bir yere bırakacak Allah razı olsun onun saatini bekliyorum sonra bulaşık makinesi boşalıcak ,yarının kahvaltısı yarının akşam yemeği hazırlanacak of of
Napak canim iste azcik kaynattikKızlar neler kaynatıyorsunuz bakalım bende şşmdi eve geldim
Neleee aldin bakemOh keyif sende maşallah bende çarşıdan malzeme aldım yağmur kesilmiş arabam olmadığı için dükkan sahibi eve yakın bir yere bırakacak Allah razı olsun onun saatini bekliyorum sonra bulaşık makinesi boşalıcak ,yarının kahvaltısı yarının akşam yemeği hazırlanacak of of