Tahminen ya bayramda yAda 10 gün içinde sanırımsıkıntı yok tatlım❤♡❤♡❤♡ kız senin herif ne zaman gelecekti sen alışverişe başladın
hahahTahminen ya bayramda yAda 10 gün içinde sanırımbiraz daha bekleyeyim bari zayıflarım belki
Ahahahja
2:40 ile 3:00 arasına dikkat
hahahah kız Allah seni
2:40 ile 3:00 arasına dikkat
Ahahahjanapıyor o ya eskiden sanatçıların çekici görünme anlayışı buymuş demek ki
bu ülke neler gördü nelerhahahah kız Allah seni
Yok Canım bugün zor gibi yağmur ve fırtına var dükkanı sağ Salim kapatayım da çok feci yağıyorhahaho zaman git sen bugün alışverişe
buralarda öyle valla içim karardıYok Canım bugün zor gibi yağmur ve fırtına var dükkanı sağ Salim kapatayım da çok feci yağıyor
Benim dükkan yarı açık böyle havalardan nefret etmeye başladımburalarda öyle valla içim karardı
aynen ya sıcakta kötü bu da kötüBenim dükkan yarı açık böyle havalardan nefret etmeye başladım
Amin Canım şimdi grup geldi 17.30 otobüsüne binerim inşallahaynen ya sıcakta kötü bu da kötüsağ sağlım kapatır dükkanı evine ulaşırsın inşallah❤♡❤♡❤♡
inşallah tatlım git dinlen❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡Amin Canım şimdi grup geldi 17.30 otobüsüne binerim inşallah
Canım havalar dengesiz dikkat et kendine üşütmeÇok feci gök gürültüsüde var of bugün çok kötü birgün benim için
Canım benim sağol düşündüğün için kazak ,yelek ve ceket var üzerimde şükür yağmur dindi de grup gelmezse inşallah 17.30 otobüsü ile giderimCanım havalar dengesiz dikkat et kendine üşütme
bindin mi kız :)Canım benim sağol düşündüğün için kazak ,yelek ve ceket var üzerimde şükür yağmur dindi de grup gelmezse inşallah 17.30 otobüsü ile giderim
Durakda bekliyorumbindin mi kız :)
Durakda bekliyorumbindin mi kız :)