=) siz klibinize devam edin=))
aynen kıyamam ağlamasınlar:)Ben çok beğendim eğlenceli bir klip olurdu yanlız kediler ağlamasın
hadi kız vardır hadi=) siz klibinize devam edin=))
Benden çıkan klip işinize yaramaz=)) ya hayvanlarla alakalı olur =) yada atamla ilgili olur bi marşımiza klip çekerim=) o yüzden siz çılgın kliplere devam=)))hadi kız vardır hadi
hahahBenden çıkan klip işinize yaramaz=)) ya hayvanlarla alakalı olur =) yada atamla ilgili olur bi marşımiza klip çekerim=) o yüzden siz çılgın kliplere devam=)))
Yok okumadım=)
İsyann he demek sap gibi bıraktm sizi
Eşime laf sokarken telle uğraşıyordum canım burada makara yapamıyordum tabi :))Haha aynen . uyuyacam diyordu ama gece 2 de aktif mis yani bilemedim ne düşünelim sence :))
=)))
tabi tabi anladık bizİsyann he demek sap gibi bıraktm siziben burada hiç sap göremedim valla herkes anasının gözü ekşınlı bir gece geçirdim de biraz. Yanlış anlaşılmasın tabi şimdi tartıştık eşimle
yok ikisinin de klibi hakkında bilgim yok henüz=) senin söylediğine güldüm benizlemişin
iyi o zaman sonra izlersin boşveryok ikisinin de klibi hakkında bilgim yok henüz=) senin söylediğine güldüm ben
Canım durum bu :)tabi tabi anladık biz
Konudan sapmayalım boşver :)nasıl kavga ettiniz amaönemli olan o
Hahay sayfaya bi girdim onume cikan ilk mesajKova hatunu leoparlara biseyler yediriyodu tovbeee bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?