hahah deliBende bugün iç çamaşırıiç gıcıklayıcı alıcam bakıcam birde kırmızı oje alıcam eşim nefret eder kırmızı ojeden
Eşimi delirtmek istiyorum kırmızı ojeler ilehahah deline yapmaya çalışıyorsun sen
haha delirt tatlım❤♡❤♡❤♡Eşimi delirtmek istiyorum kırmızı ojeler ile
Eski geceliklerimin çoğu olmuyor artık. Jartiyerli takımlarım vardı. Evlenmeden önce stok yapmıştım. Doğum falan derken kilo aldım şimdi olmuyorlar. Bende şimdi bir 42 - 44 beden bir şeyler alsam fena olmaz. Tabi eşim hak ettiği zaman giyerimBende bugün iç çamaşırıiç gıcıklayıcı alıcam bakıcam birde kırmızı oje alıcam eşim nefret eder kırmızı ojeden
Acayip uykum var ve bir o kadar işim var dükkanda of of çarşıdan alınacaklar var evde iş doluhaha delirt tatlım❤♡❤♡❤♡
Acayip uykum var ve bir o kadar işim var dükkanda of of çarşıdan alınacaklar var evde iş doluhaha delirt tatlım❤♡❤♡❤♡
Kaç kiloydun Canım boyun kaç ve şuanki kilon kaçEski geceliklerimin çoğu olmuyor artık. Jartiyerli takımlarım vardı. Evlenmeden önce stok yapmıştım. Doğum falan derken kilo aldım şimdi olmuyorlar. Bende şimdi bir 42 - 44 beden bir şeyler alsam fena olmaz. Tabi eşim hak ettiği zaman giyerim
160 boy 80 kilo canımKaç kiloydun Canım boyun kaç ve şuanki kilon kaç
vay vayEski geceliklerimin çoğu olmuyor artık. Jartiyerli takımlarım vardı. Evlenmeden önce stok yapmıştım. Doğum falan derken kilo aldım şimdi olmuyorlar. Bende şimdi bir 42 - 44 beden bir şeyler alsam fena olmaz. Tabi eşim hak ettiği zaman giyerim
eve gidince direk yat uyu❤♡❤♡❤♡Acayip uykum var ve bir o kadar işim var dükkanda of of çarşıdan alınacaklar var evde iş dolu
hahahaYa mesaj tekrarı oluyor kızlar of ya
tatlım aslında internette bir sürü bedeni var160 boy 80 kilo canım
Olabilirr canım bakalım belki alırım :)tatlım aslında internette bir sürü bedeni var❤♡❤♡❤♡
bende dolabı bi değiştirecemOlabilirr canım bakalım belki alırım :)
Dolabı mı kıyafetleri mibende dolabı bi değiştirecemeskidi artık
yani içindekileriDolabı mı kıyafetleri mi
Canım sıkıldı anladım zaten de işte sormak için sordumyani içindekilerideli dolabı niye değiştiriyim
sıkıntı yok tatlım❤♡❤♡❤♡ kız senin herif ne zaman gelecekti sen alışverişe başladınCanım sıkıldı anladım zaten de işte sormak için sordum