Klip de dahi olsa hayal kırıklıkları mı oynatmam , ne gerek var dün bitti değil mi ?Anladım Canım genelde bilinçaltımız söyler ya o yüzden dedim bende
cikar vallaSenin klipten güzel senaryo çıkar krize girdim
Senarist yazmıyor arttık uykusu geldiBitmedimi klip cekimleri
Şöyle yapalım kırmızı bir Jaguar araba içindesin ve yol boyunca gidiyorsun böyle dağ başında şatoya yanında leopar var senin üstünde lacivert bir elbise ve kolunda rolex altın sarısı saatin var
Leopara yedirtcem çükünüKova hatunu şatoda seni en takın arkadaşınla aldattığını öğrendiğin kocan var ve orada hapis etmişsin oluyor mu erotizm Yok
Bunları demeseydin iyiydi ya bak şimdiBenim öyle bir imkanım olsaydı klipte hareketli bir şarkı söylerdim klipte başrolde eşim ve ben olurduk eşimi etkileyecek türde dans ederdimhep hayalim aslında evde dans ediyorum zaten zayiflamak için oryantal değil ama daha kıvrak bir dans figürleri misal sakhira gibi
senin kafadan biri geldiBunları demeseydin iyiydi ya bak şimdiaklıma direk dansı geldi
Bunları demeseydin iyiydi ya bak şimdiaklıma direk dansı geldi
kız bu nasıl son töbe töbe
Valla benim suçum yok araba ve leoparla yolda gidiyordu şatoya aldatan kocası şato tutsaktı o hemen sonuca bağladıkız bu nasıl son töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?