- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
Farkettim o izin versin yarın yazarım gözlerim ağırlaştı iyi gecelerkız merak ettik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkettim o izin versin yarın yazarım gözlerim ağırlaştı iyi gecelerkız merak ettik
kız dur boğazına hakim ol bak klipleri gördünAyy teşekkürleer olsa da diyet bozsak şimdi
Bir tatlı için o incecik vücudundan vazmı geçiyorsunAyy teşekkürleer olsa da diyet bozsak şimdi
kız dur boğazına hakim ol bak klipleri gördün
kız onları gördükten sonra su bile içesim gelmiyor
Klip sadece bianlık esinlenme ,hayatım da ki insana bağlı değilim henüz , yani ben kırgınlıkları çabuk unuturum ve bir tatlı yakınlık'dan sevgi bahşedebilirim , o konu da bana saldırdığını düşünmedim ,sordun söyledim o kadar yani , ayrıca konu sahibi'ne kib olayın da ben de pişman oldum ama yapacak birşey yoktu geri alamıyoruz malüm...Biliyorum boşandığını seninle bdv kavga etmiştik hatırlıyor Musun bana dul olduğunu söylemiştin ben çok üzüldüm sana saldırdığım için sanırım klipteki kişi yeni erkek arkadaşın işte bunu dedim o bekarmış onu anlatıyorsun demek istemiştim
Ben hergün Rus ,Ukraynalı Bulgar Polonyalı kızlar görüyorum onları görsen açlık orucuna başlarsınkız onları gördükten sonra su bile içesim gelmiyor
Anladım Canım genelde bilinçaltımız söyler ya o yüzden dedim bendeKlip sadece bianlık esinlenme ,hayatım da ki insana bağlı değilim henüz , yani ben kırgınlıkları çabuk unuturum ve bir tatlı yakınlık'dan sevgi bahşedebilirim , o konu da bana saldırdığını düşünmedim ,sordun söyledim o kadar yani , ayrıca konu sahibi'ne kib olayın da ben de pişman oldum ama yapacak birşey yoktu geri alamıyoruz malüm...
zaten öyle yapacam yakındaBen hergün Rus ,Ukraynalı Bulgar Polonyalı kızlar görüyorum onları görsen açlık orucuna başlarsın
Ay o kadar uykum var ki of buradan ayrılamıyorumHmmm.
Ben olsam kaynanalarla ilgili bi sarkiya
klip cekerdim. Klipdede kaynananin gelinlere yaptıklarını gelinlerin onlara yaptiklarini gosterirdim
Mesela kaynana oğlunu gelinden kiskanir ya gelin oglunu kaynanadan kiskanir vs vs
Sütyensiz dolaşıyorlar tövbe tövbe şuan yatakta deli gibi gülüyorumzaten öyle yapacam yakında
Uyu kiz yarin okursun bunlari kacmiyo ya burasi :)Ay o kadar uykum var ki of buradan ayrılamıyorum
yok artık hahahah töbe töbeSütyensiz dolaşıyorlar tövbe tövbe şuan yatakta deli gibi gülüyorum
Kiz bende kovayim daa bu siralar beynim fikir uretemiyorEn değişik klipler kovalardan çıkar aslında :)
onu unut artık tatlım❤♡❤♡❤♡Chocolita beni çağırdın buraya kendin kaçtın gitti ya
Senin klipten güzel senaryo çıkar krize girdimUyu kiz yarin okursun bunlari kacmiyo ya burasi :)
hhahah yaz hadiSenin klipten güzel senaryo çıkar krize girdim