- 30 Ocak 2017
- 12.610
- 193.398
Bende Lovedreams gibi bebekle uğraşıyorum canım şuan ayağımda sallıyorumolay iyice hapishane suçlu polise dönmeye başladı
kaçak sen nerelerdesin asıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Lovedreams gibi bebekle uğraşıyorum canım şuan ayağımda sallıyorumolay iyice hapishane suçlu polise dönmeye başladı
kaçak sen nerelerdesin asıl
ben o miyavsuyun kızları gördüğümden beri ne bir şey yedim nede bir şey içtimNe konuşulsa erotizmden çıkar olduk ahahah kızlaar bugün neyimiz var böylee yoksa bugün herkes aynı şeyi mi yediii
ben o miyavsuyun kızları gördüğümden beri ne bir şey yedim nede bir şey içtim
Aynı şey olması imkansız , sadece nanak ve bekarımNe konuşulsa erotizmden çıkar olduk ahahah kızlaar bugün neyimiz var böylee yoksa bugün herkes aynı şeyi mi yediii
Canım hastane olayı benim grip oluşum üstüne üstük birde regl oluşum yaklaşık 3 haftadır kocamla kardeş gibi oldum ateşim başıma vurdu galibaNe konuşulsa erotizmden çıkar olduk ahahah kızlaar bugün neyimiz var böylee yoksa bugün herkes aynı şeyi mi yediii
Son derece kıskırtıcı ayrıntılar ama zevkli ayrıntılar. Kırmızı lacivert uyumu çok güzel olurYanlız araba kırmızı Jaguar dikkatini çekerim lacivert elbise altın renkli rolex saati vardı renklere dikkat lütfen
böyle devamAynı şey olması imkansız , sadece nanak ve bekarım
==))Canım hastane olayı benim grip oluşum üstüne üstük birde regl oluşum yaklaşık 3 haftadır kocamla kardeş gibi oldum ateşim başıma vurdu galiba
Burda en mağdur benim galiba ağlamak istiyorumböyle devam
==))
Saçları ombreli uzun dalgalı yanında leopar ayakkabıları kırmızı stilletoSon derece kıskırtıcı ayrıntılar ama zevkli ayrıntılar. Kırmızı lacivert uyumu çok güzel olur
Niye Canım ne olduBurda en mağdur benim galiba ağlamak istiyorum
Ben bugün bol bol çikolata yedim mesela belki sizde tatlı şeyler yiyip yiyip kliplere sarmış olabilirsiniz bilinçaltı ister istemez yaniAynı şey olması imkansız , sadece nanak ve bekarım
Tamam hamişimmmböyle devam
==))
Ben tatlı yemiyorum Canım uzun zamandırBen bugün bol bol çikolata yedim mesela belki sizde tatlı şeyler yiyip yiyip kliplere sarmış olabilirsiniz bilinçaltı ister istemez yani
Dimi yanii çünkü mutlaka bir şey var geçmiş olsun bu aradaCanım hastane olayı benim grip oluşum üstüne üstük birde regl oluşum yaklaşık 3 haftadır kocamla kardeş gibi oldum ateşim başıma vurdu galiba
3 haftadır kocamla kardeş kardeş yatıyoruz da benim klipler niye böyle belli haklı sebeplerim varNiye Canım ne oldu
Valla var ne yalan söyleyeyim Allah razı olsun canim benimDimi yanii çünkü mutlaka bir şey var geçmiş olsun bu arada
işte bir şey olmadı sorun ordaNiye Canım ne oldu
Diyet için mi canımBen tatlı yemiyorum Canım uzun zamandır
Allahım benimde eşim şehir dışında gecen hafta geldi 3 gün reglim vardı ve ben günü birlik şehir dışına çıktım sanırım bayramda gelecek o zamanda olmaz çünkü kızdırdı beni3 haftadır kocamla kardeş kardeş yatıyoruz da benim klipler niye böyle belli haklı sebeplerim var
bilinçaltı jimnastiği yapıyoruz aaa tatlım , tatlı yememe gerek var sankiBen bugün bol bol çikolata yedim mesela belki sizde tatlı şeyler yiyip yiyip kliplere sarmış olabilirsiniz bilinçaltı ister istemez yani